From: "bartek rogalewicz" <r...@r...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: [ cuisine.pl ] wydanie 2
Date: Mon, 31 Jul 2000 04:35:57 +0200
Lines: 64
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
NNTP-Posting-Host: opa-214.dialup.poznan.supermedia.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: opa-214.dialup.poznan.supermedia.pl
Message-ID: <3...@n...vogel.pl>
X-Trace: 31 Jul 2000 04:34:45 +0200, opa-214.dialup.poznan.supermedia.pl
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.ipartners.pl!ne
ws.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!security.net.pl!news.vogel.pl!opa-214.dialup.pozn
an.supermedia.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:32032
Ukryj nagłówki
[ http://cuisine.pl ]
Świat dobrego smaku
redagowany wspólnie z polskimi
szefami kuchni, barmanami i restauratorami.
Wydanie 2/00
W tym
tygodniu------------------------------>
Bernard Lussiana - kulinarny geniusz z
Hotelu Bristol w Warszawie poleca Smażone
langustynki aromatyzowane natką i korzeniem
pietruszki
Krakowiak wśród najlepszych sommelierów
Europy - Trophee Ruinart 2000
Kto zostanie ziemniaczanym mistrzem Polski?
Kartofel Party już we Wrześniu !
Publikujemy informacje oraz regulamin
konkursu adresowanego do wszystkich
kucharzy.
Ponadto stałe
rubryki------------------------>
Drink tygodnia - proponuje Master Bartender
Marian Adamski
Wino Tygodnia
Recenzje książek kulinarnych
Informacje z poprzedniego tygodnia------>
Grill Party Festiwal - Jelenia Góra
najlepsza w grillowaniu
Kołobrzeg pierwszy na świecie... w zupie
pomidorowej.
Receptura Zbigniewa Sekuły - szefa kuchni
restauracji Wierzynek
Konkurs
!------------------------------------->
Zaprenumeruj [ cuisine.pl ] na swój e-mail.
Co tydzień masz szansę wylosować książkę
kulinarną.
Mamy już pierwszą laureatkę !
Szczegóły na stronie głównej.
Pozdrawiam
Bartek Rogalewicz
[ cuisine.pl ]
|