Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia czy można ?

Grupy

Szukaj w grupach

 

czy można ?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 4


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-08-10 07:54:37

Temat: czy można ?
Od: "onet" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Mam przepis na zapiekankę makaronu z grzybami,
.... czy zamiast świeżych grzybów można dać suszone, ugotowane ?
nie chce dawać pieczarek

--
Pozdrawiam

Jędrek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-08-10 07:58:11

Temat: Re: czy można ?
Od: Konrad Kosmowski <k...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

*** onet <a...@p...onet.pl>:

> Mam przepis na zapiekankę makaronu z grzybami, .... czy zamiast
> świeżych grzybów można dać suszone, ugotowane ?

Można przecież, nie trzeba ich od razu gotować, zalej letnią wodą i
potrzymaj tak aż zrobią się miękkie (~30 min. zależy). Wodę po grzybach
również można wykorzystać.

--
+ .-. .
Pozdrawiam, . * ) )
Konrad Kosmowski . . '-' . kK

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-08-10 08:01:50

Temat: Re: czy można ?
Od: "onet" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


>> Mam przepis na zapiekankę makaronu z grzybami, .... czy zamiast
>> świeżych grzybów można dać suszone, ugotowane ?
>
> Można przecież, nie trzeba ich od razu gotować, zalej letnią wodą i
> potrzymaj tak aż zrobią się miękkie (~30 min. zależy). Wodę po grzybach
> również można wykorzystać.

pytam bo trzeba je zagotowac i podsmażyć z cebulą


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2005-08-14 12:22:43

Temat: Re: czy można ?
Od: "Agata" <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "onet" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:ddcchh$aa3$1@news.onet.pl...
>
> >> Mam przepis na zapiekankę makaronu z grzybami, .... czy zamiast
> >> świeżych grzybów można dać suszone, ugotowane ?
> >
> > Można przecież, nie trzeba ich od razu gotować, zalej letnią wodą i
> > potrzymaj tak aż zrobią się miękkie (~30 min. zależy). Wodę po grzybach
> > również można wykorzystać.
>
> pytam bo trzeba je zagotowac i podsmażyć z cebulą
>
...mozna mozna...tylko zalezy czy te grzyby sa w bardzo duzych ilosciach
sugerowane bo nadmiar grzyba suszonego moze grozic ze lekko gorzkie
bedzie...:)

a swoja droga to jakbys jednak z takim swiezym zrobil...takim np.
prawdziwkiem pokrojonym w plastry o ksztalcie grzyba lekko na masle
zeszklonym z drobno posiekana cebula, szczypta siekanego czosnku chwile
przed zdjeciem z patelni i natka sypniete.....to koniec swiata i jesien w
pelni....szczegolnie ze ludzie gadaja ze grzyby sie pojawily...
no ale jak sa suszone...to trudno ;)

agataw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Martinek tu jest GLIZDAAAAAAA
>> [ REKLAMA ] <<
Jak prawidłowo powinno się jeść anannasa?
sos śmietanowo - serowy
co z Czech

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »