« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-03-29 21:03:38
Temat: farsz do canelloniWitam, czy zna ktoś jakiś smaczny farsz do canelloni, ja póki co
praktykowałam jedynie tradycyjny z mięsa mielonego. Mżoe coś ze
szpinakiem i serem? W jakich proporcjach? Z reguły gotuję "na czuja" ;-)
ale chciałabym żeby smaczne wyszło.
--
pozdrawiam
Jasti
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-03-30 05:56:38
Temat: Re: farsz do canelloniDnia 3/29/04 11:03 PM, ciasno uwiązany do stołu w laboratorium,
obserwowałem jak 'Jasti' równymi rzędami liter zapełnia etykietkę
donoszącą, iż wyrwane mi przemocą wątpia to tak naprawdę:
> Witam, czy zna ktoś jakiś smaczny farsz do canelloni, ja póki co
> praktykowałam jedynie tradycyjny z mięsa mielonego. Mżoe coś ze
> szpinakiem i serem? W jakich proporcjach? Z reguły gotuję "na czuja" ;-)
> ale chciałabym żeby smaczne wyszło.
Może być taki?:
http://www.szpinak.prv.pl/przepisy/canelloni_ze_.htm
l
Z tym, ze to szpinak, boczek i słonecznik...
--
Dusiołek
http://www.szpinak.prv.pl
szpinak w temacie sprawi, że przeczytam twój list...
---
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |