Senior.pl - aktywni w każdym wieku

Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia gołabki do słoików

Grupy

Szukaj w grupach

 

gołabki do słoików

Ilość wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »


1. Data: 2004-07-19 06:24:34

Temat: gołabki do słoików
Od: "Aixa" <a...@N...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam :-)

Przyszło mi do głowy, żeby zawekowac troche gołąbków, ale nie mam pojęcia
jaki soos zrobic i czy to sie utrzyma.... Zasugerowałam sie faktem, że
przecież sa takie w sprzedaży. A ja chce swojej roboty. Pomóżcie prosze :-)

Aixa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-19 11:10:54

Temat: Re: gołabki do słoików
Od: "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Aixa" <a...@N...onet.pl> napisał w wiadomości
news:cdfpf4$bvh$1@news.onet.pl...
> Witam :-)
>
> Przyszło mi do głowy, żeby zawekowac troche gołąbków, ale nie mam pojęcia
> jaki soos zrobic i czy to sie utrzyma.... Zasugerowałam sie faktem, że
> przecież sa takie w sprzedaży. A ja chce swojej roboty. Pomóżcie prosze
:-)
>
>
Te sklepowe to mają naładowane konserwantów na maxa. Więc albo nakup
odpowiedznich chemikaliów i nafaszeruj nimi gołąbki, albo trzykrotna
pasteryzacja, ale obawiam się, że gołąbki w jej trakcie zbytnio zmiekną.
Pozdrówka - Agnieszka

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-19 11:31:33

Temat: Re: gołabki do słoików
Od: "Aixa" <a...@N...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> >
> Te sklepowe to mają naładowane konserwantów na maxa. Więc albo nakup
> odpowiedznich chemikaliów i nafaszeruj nimi gołąbki, albo trzykrotna
> pasteryzacja, ale obawiam się, że gołąbki w jej trakcie zbytnio zmiekną.
> Pozdrówka - Agnieszka
>

Wlasnie dlatego, że nie mam zamiaru jesc konserwantów, chce sobie zrobić
sama.....I dlatego prosze o rade bardziej doświadczonych. Az trzykrotna
pasteryzacja? A jaki sos? Zwykły pomidorowy?

Aixa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-19 11:58:00

Temat: Re: gołabki do słoików
Od: duśka <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Aixa napisał:

> Wlasnie dlatego, że nie mam zamiaru jesc konserwantów, chce sobie zrobić
> sama.....I dlatego prosze o rade bardziej doświadczonych. Az trzykrotna
> pasteryzacja? A jaki sos? Zwykły pomidorowy?

a po co sobie życie utrudniać? nie lepiej po prostu podzielić na porcje
i zamrozić?

pozdrawiam
duśka



--
sklep.akari.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Mycha.pl - Same Dobre Rady
matata-test-grupy - TEST
Prozaiczne - dzielenie przepisów
Kotlety de volaille
Sok z wiśni?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Muszki :-)
Zielone pomidory!
ratowanie kapusty
Dla Stokrotki gratulacje
Ziemniaczki moje kochane :-)

zobacz wszyskie »

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X