| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-12-31 00:41:41
Temat: gorzka kapusta w bigosieBardzo przepraszam wszystkich, którzy maja dosyc tematu bigosu, ale robie go
poraz pierwszy od a do z sama i nie wiem co mam zrobic, poniewaz moja
kapusta, mimo kilkukrotnego odcedzania jest nadal gorzka. Nie kwasna, ale
gorzka. Nie bede zabierac wam czasu i prosic o rady, zapytam tylko czy
wystarczy dodac cukru? Czy ja czegos tym nie popsuje?
Bardzo prosze o szybka odpowiedz
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Monika
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-12-31 07:02:23
Temat: Re: gorzka kapusta w bigosieIn article <007401c3cf36$ec56c900$7000a8c0@ap.siedlce.pl>, Monika
Zarczuk <z...@o...pl> wrote:
> Bardzo przepraszam wszystkich, którzy maja dosyc tematu bigosu, ale robie go
> poraz pierwszy od a do z sama i nie wiem co mam zrobic, poniewaz moja
> kapusta, mimo kilkukrotnego odcedzania jest nadal gorzka. Nie kwasna, ale
> gorzka. Nie bede zabierac wam czasu i prosic o rady, zapytam tylko czy
> wystarczy dodac cukru? Czy ja czegos tym nie popsuje?
> Bardzo prosze o szybka odpowiedz
Ja bym podejrzewał, że Ci się kapusta popsuła. Kup nową, kwaśną.
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |