| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-08 11:06:54
Temat: Re: grzaniec+...
SEB <s...@k...net.pl> wrote in message
news:95tu6e$cdn$1@sunflower.man.poznan.pl...
> no to plauszki Lajkonika ;-)
> albo dobre pokrojone sery ew. w panierce na ciepło.
ser plesniowy zapiekany w ciescie ... ? Mmmm... :)))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-08 12:27:09
Temat: Re: grzaniec+...ja daje dogrznego wina i piwa domowe krakersy (wytrawne):
trzy jajka,
maka, tluszcz,ser zolty tarty (wszystkiego po 30 dkg
zpo wyrobieniu rozwalkowac na cieki placuszek, kroic lub wycinac szklanka.
piec na zloto. Niezwykle sycace. Nowy
ostry napisał(a) w wiadomości: <95qsmi$njv$1@flis.man.torun.pl>...
>> Co podalibyscie jako male co nieco do grzanego wina? Najchetniej cos
>> nie-slodkiego.
>
>Chlebek z domowym smaluszkiem :)))
>
>
>--
>ostry
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-08 12:36:00
Temat: Re: grzaniec+...
ProTerra <p...@z...top.pl> wrote in message
news:95u36t$mhk$1@baca.zakopane.top.pl...
> ja daje dogrznego wina i piwa domowe krakersy (wytrawne):
> trzy jajka,
> maka, tluszcz,ser zolty tarty (wszystkiego po 30 dkg
> zpo wyrobieniu rozwalkowac na cieki placuszek, kroic lub wycinac szklanka.
> piec na zloto. Niezwykle sycace.
O! Jesli zrobie je dzien wczesniej to czy beda dobre czy tez najlepsze sa
takie swiezutkie? I jak cienki ten rozwalkowany placuszek: 1/2 cm, mniej?
Nie dodajesz zadnego proszku do pieczenia?
asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-08 13:40:50
Temat: Re: grzaniec+...
Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:95qsmi$njv$...@f...man.torun.pl...
> > Co podalibyscie jako male co nieco do grzanego wina? Najchetniej cos
> > nie-slodkiego.
>
> Chlebek z domowym smaluszkiem :)))
>
>
> --
> ostry
> Ostry no co ty??? do słodkiego smalec???!!!!
> pozdr.Alex
s...@i...pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-08 16:21:37
Temat: Re: grzaniec+...grubosc ok 2-3 mm moze byc troche grubiej, dobre nie tylko na drugi dzien,
wspaniale do podrozy bo nieprawdopodobnie syca. Nowy
asia napisał(a) w wiadomości: <3a8291db$1@news.vogel.pl>...
>
>ProTerra <p...@z...top.pl> wrote in message
>news:95u36t$mhk$1@baca.zakopane.top.pl...
>> ja daje dogrznego wina i piwa domowe krakersy (wytrawne):
>> trzy jajka,
>> maka, tluszcz,ser zolty tarty (wszystkiego po 30 dkg
>> zpo wyrobieniu rozwalkowac na cieki placuszek, kroic lub wycinac
szklanka.
>> piec na zloto. Niezwykle sycace.
>O! Jesli zrobie je dzien wczesniej to czy beda dobre czy tez najlepsze sa
>takie swiezutkie? I jak cienki ten rozwalkowany placuszek: 1/2 cm, mniej?
>Nie dodajesz zadnego proszku do pieczenia?
>asia
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-08 17:17:13
Temat: Re: grzaniec+...oczywiscie zapomnialem o dodaniu do srodka ziol ktore sie lubi, przepraszam
Michal nowy)
ProTerra napisał(a) w wiadomości: <95uguo$skp$1@baca.zakopane.top.pl>...
>grubosc ok 2-3 mm moze byc troche grubiej, dobre nie tylko na drugi dzien,
>wspaniale do podrozy bo nieprawdopodobnie syca. Nowy
>asia napisał(a) w wiadomości: <3a8291db$1@news.vogel.pl>...
>>
>>ProTerra <p...@z...top.pl> wrote in message
>>news:95u36t$mhk$1@baca.zakopane.top.pl...
>>> ja daje dogrznego wina i piwa domowe krakersy (wytrawne):
>>> trzy jajka,
>>> maka, tluszcz,ser zolty tarty (wszystkiego po 30 dkg
>>> zpo wyrobieniu rozwalkowac na cieki placuszek, kroic lub wycinac
>szklanka.
>>> piec na zloto. Niezwykle sycace.
>>O! Jesli zrobie je dzien wczesniej to czy beda dobre czy tez najlepsze sa
>>takie swiezutkie? I jak cienki ten rozwalkowany placuszek: 1/2 cm, mniej?
>>Nie dodajesz zadnego proszku do pieczenia?
>>asia
>>
>>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |