| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-06-15 10:33:35
Temat: Re: jakie zioła?
"Joanna Gotlib" <g...@p...onet.pl> wrote in message
news:bchk50$q91$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jakich ziół sie używa do pomidorów z mozarellą?
Na pewno bazylii, pieprzu i moze troche oregano
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-06-15 11:12:48
Temat: jakie zioła?Jakich ziół sie używa do pomidorów z mozarellą?
Pozdrawiam,
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 11:39:13
Temat: Re: jakie zioła?
Użytkownik "Joanna Gotlib" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bchk50$q91$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jakich ziół sie używa do pomidorów z mozarellą?
> Pozdrawiam,
> Asia
bazyliiiiiii
swiezej lub suszonej
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 11:47:47
Temat: Re: jakie zioła?> Jakich ziół sie używa do pomidorów z mozarellą?
> Pozdrawiam,
> Asia
>
Ja używam tylko bazylii. DUŻO i świeżej a nie suszonej! Kładę na półmisku na
przemian plaster pomidora, plaster parmezanu i duży listek bazylii itd.
Wszystko oblewam cieniutką strużką dobrej oliwy. Ostatnio używam oliwy o
smaku bazylii. Polecam - Super!
Adam
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 12:33:45
Temat: Re: jakie zioła?On Sun, 15 Jun 2003 13:39:13 +0200, "Marta Trzaska"
<m...@m...net.pl> wrote:
>
>Użytkownik "Joanna Gotlib" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
>news:bchk50$q91$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Jakich ziół sie używa do pomidorów z mozarellą?
>> Pozdrawiam,
>> Asia
>bazyliiiiiii
>swiezej lub suszonej
>
>Marta
>
przeciez suszona to kompletne trociny bez smaku......
Pierzu
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 12:35:40
Temat: Re: jakie zioła?On Sun, 15 Jun 2003 13:47:47 +0200, "Adam" <k...@g...pl>
wrote:
>> Jakich ziół sie używa do pomidorów z mozarellą?
>> Pozdrawiam,
>> Asia
>>
>
>Ja używam tylko bazylii. DUŻO i świeżej a nie suszonej! Kładę na półmisku na
>przemian plaster pomidora, plaster parmezanu i duży listek bazylii itd.
>Wszystko oblewam cieniutką strużką dobrej oliwy. Ostatnio używam oliwy o
>smaku bazylii. Polecam - Super!
>Adam
czy aby na pewno parmezanu? plaster to by mi kubki smakowe
wycisnal do suchego ;)) nie mowiac juz o portfelu tez
wyciuesnietym do sucha przez wielki kawall parmezanu...a o zebach
pomyslales????
poza tym parmezan, bedacy bardzo suchym serem, nie lubi byc
krojony w plastry, mozna go heblowac za to
Pierzu, co wie ze chodzilo o m. ;)))
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 13:08:06
Temat: Re: jakie zioła?
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:lspoev89pt4294qvoi3mbccnhbr2kp7e22@4ax.com...
> On Sun, 15 Jun 2003 13:39:13 +0200, "Marta Trzaska"
> >bazyliiiiiii
> >swiezej lub suszonej
> przeciez suszona to kompletne trociny bez smaku......
No coz, moja taka nie jest.
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 14:48:35
Temat: Re: jakie zioła?:-) Ups
Jasne, ze Mozarelli. Mialem dzisiaj spaghetti z parmezanem i to dlatego. :-)
Adam
> czy aby na pewno parmezanu?
>
> Pierzu, co wie ze chodzilo o m. ;)))
> K.T. - starannie opakowana
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 14:49:21
Temat: Re: jakie zioła?Uzytkownik "Krysia Thompson"
> czy aby na pewno parmezanu? plaster to by mi kubki smakowe
> wycisnal do suchego ;)) nie mowiac juz o portfelu tez
> wyciuesnietym do sucha przez wielki kawall parmezanu...a o zebach
> pomyslales????
> poza tym parmezan, bedacy bardzo suchym serem, nie lubi byc
> krojony w plastry, mozna go heblowac za to
Oj, pod slowem plaster dla Adama moze sie kryc wlasnie taki sheblowany
przezroczysty plasterek, ja tak wlasnie robie. Az tak drogo nie wychodzi :)
--
Pozdrawiam
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-15 15:01:19
Temat: Re: jakie zioła?On Sun, 15 Jun 2003 16:48:35 +0200, "Adam" <k...@g...pl>
wrote:
>:-) Ups
>Jasne, ze Mozarelli. Mialem dzisiaj spaghetti z parmezanem i to dlatego. :-)
>Adam
>
>> czy aby na pewno parmezanu?
>>
>> Pierzu, co wie ze chodzilo o m. ;)))
>> K.T. - starannie opakowana
nie szkodzi ;)))
a z heblowanym czy tartym? ja jestem dosc uzalezniona od
heblowanego badz cienko krojonego...wyciska te soki, wyciska ;))
Pierzu
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |