Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kajmak

Grupy

Szukaj w grupach

 

kajmak

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-04-07 18:41:39

Temat: Re: kajmak
Od: Docktor <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Zora napisał:

> Taaa, a ta "macabresca" to niby skąd?
>
> Pozdrawiam niepewnie
> Zora
>

Nie wybuchnie! Mleko nie granat! Czytaj nizej.

D.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-04-07 18:49:11

Temat: Re: kajmak
Od: "joanna" <j...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Docktor" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:c51i43$d61$3@news.onet.pl...
> Nie wybuchnie! Mleko nie granat! Czytaj nizej.
A ciśnieniu kiedyś doktorek słyszał?
j.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 18:50:50

Temat: Re: kajmak
Od: "I.P." <i...@g...de> szukaj wiadomości tego autora


>
> Strasznie ten narod strachliwy :)
>
Jezeli o mnie chodzi , to leniwy:-) Ciast nie wyrabiam recznie itd... , ale
jezeli puszka sobie sama siedzi w wodzie i pyrka , to moze sprobuje.Dam jejk
tylko dobrze wystygnac, dzieki za uwage, nie pomyslalam, ale zawszw te
najprostsze rzeczy wydaja sie trudne :-) Tylko do "produkcji" krowek nikt
mnie nie namowi, bo po co, skoro producenci sie tym zajmuja, napewno robia
to lepiej ...
Ilona


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 19:04:41

Temat: Re: kajmak
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 2004-04-07 at 20:36, Zora wrote:
> > > > Powaga? I to ten tego nie rozerwie? Serio serio?
> > Serio serio. Wyprobowane setki razy.
>
> > Kot <m...@p...onet.pl>
>
> Taaa, a ta "macabresca" to niby skąd?

Z wyjatkowej szpetoty.

--
Kot <m...@p...onet.pl>

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 19:30:53

Temat: Re: kajmak
Od: Docktor <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik joanna napisał:


> A ciśnieniu kiedyś doktorek słyszał?
> j.
>
Owszem, i to zdaje sie wiecej niz Ty, skoro boisz sie podgrzanych puszek.

A o pasteryzacji przetworow przykladowo uzytkownik joanna slyszal?

D.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 19:32:24

Temat: Re: kajmak
Od: Docktor <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik I.P. napisał:

>>Strasznie ten narod strachliwy :)
>>
>
> Jezeli o mnie chodzi , to leniwy:-) Ciast nie wyrabiam recznie itd... , ale
> jezeli puszka sobie sama siedzi w wodzie i pyrka , to moze sprobuje.Dam jejk
> tylko dobrze wystygnac, dzieki za uwage, nie pomyslalam, ale zawszw te
> najprostsze rzeczy wydaja sie trudne :-) Tylko do "produkcji" krowek nikt
> mnie nie namowi, bo po co, skoro producenci sie tym zajmuja, napewno robia
> to lepiej ...
> Ilona
>

Tu sie zgodze :) Z krowkami jest dobrze jak jest i nie ma co poprawiac.


D.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 19:37:58

Temat: Re: kajmak
Od: "joanna" <j...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Docktor" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:c51l0d$lui$2@news.onet.pl...
> Owszem, i to zdaje sie wiecej niz Ty, skoro boisz sie podgrzanych
puszek.
Podgrzanych - tak to adekwatnie się doktorek odezwał.

> A o pasteryzacji przetworow przykladowo uzytkownik joanna slyszal?
Słyszała, ale co ma piernik do wiatraka?
Podgrzewanie pocisków w ognisku też jest bezpieczne, no nie?
j.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 20:03:36

Temat: Re: kajmak
Od: Docktor <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik joanna napisał:

> Słyszała, ale co ma piernik do wiatraka?
> Podgrzewanie pocisków w ognisku też jest bezpieczne, no nie?
> j.
>

Nie, ale zapewniam cie, ze zawartosc pociskow nie ma nic wspolnego z
mlekiem. A piernik do wiatraka ma to, ze pasteryzuje sie czesto
*zamkniete* sloiki, np. przetwory z miesa w wekach, ktorych jakos
cisnienie nie rozwala. Fakt, nie sa hermetyczne, ale bardzo szczelne, a
material jakby nie patrzec wielokrotnie slabszy niz puszka mleka.

Sluchaj, nie chce mi sie ciebie przekonywac, otworz ta puszke (jesli sie
nie boisz otwieracza), zrob kajmak w garnku i bedziemy mieli problem z
glowy, OK?

D.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 20:19:15

Temat: Re: kajmak
Od: "joanna" <j...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Docktor" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:c51mtq$sj7$1@news.onet.pl...
> Nie, ale zapewniam cie, ze zawartosc pociskow nie ma nic wspolnego z
> mlekiem. A piernik do wiatraka ma to, ze pasteryzuje sie czesto
> *zamkniete* sloiki, np. przetwory z miesa w wekach, ktorych jakos
> cisnienie nie rozwala. Fakt, nie sa hermetyczne, ale bardzo szczelne, a
> material jakby nie patrzec wielokrotnie slabszy niz puszka mleka.

A Ty doktorek wiesz, na czym polega system Wecka?

> Sluchaj, nie chce mi sie ciebie przekonywac,
Masz rację, nie rób se wysiłku umysłowego

> otworz ta puszke (jesli sie nie boisz otwieracza)
Otwieracz jest mi bardzo straszny, więc nie otworzę...
> zrob kajmak w garnku i bedziemy mieli problem z glowy, OK?
OK, tylko ja nie mam głowy!
j.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-07 20:27:24

Temat: Re: kajmak
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On 7 Apr 2004 21:04:41 +0200, m...@p...onet.pl (Kot) wrote:


>
>Z wyjatkowej szpetoty.
>
>--
>Kot <m...@p...onet.pl>


ROTFL
;-)))))))))))


Art(Gruby).

Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 5


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pytanie o polewe do tortu...
Patelnie Boerner (tytan) - szukajcie w Makro
co zrobić z chleb Świętojańskiego ?
Baba wielkanocna
Formy silikonowe Genes - relacja

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »