| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-04-08 11:43:17
Temat: Re: kajmakUżytkownik Krysia Thompson napisał:
> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
Jak łakniesz krówek, to bardzo prosto się je robi, a są bez porównania
lepsze od sklepowych. Śmietanka, cukier i wanilia + uprdl pilnowanie, by
nie wykipiało. Gotowe.
--
pa, BasiaBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-04-08 12:09:43
Temat: Re: kajmakKrysia Thompson wrote:
>to teraz pytanie - jak dlugo trzeba stac z warzachwia w dloni nad
>saganem, w ktorym jest jedynie zawartosc puszki z mlekiem, bo
>zakladam, ze taka wrecz nieortodoksyjna metoda tez wchodzi w
>rachube?
>
>
Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)
>trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>
Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 12:15:24
Temat: Re: kajmakOn Thu, 08 Apr 2004 13:43:17 +0200, BasiaBjk
<b...@q...pl> wrote:
>Użytkownik Krysia Thompson napisał:
>
>> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>
>Jak łakniesz krówek, to bardzo prosto się je robi, a są bez porównania
>lepsze od sklepowych. Śmietanka, cukier i wanilia + uprdl pilnowanie, by
>nie wykipiało. Gotowe.
mnie, bez wzgledu na czas, wychodzi zawsze sos...dobry ale raczej
lyzka go, albo palcem
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 12:18:45
Temat: Re: kajmakOn Thu, 08 Apr 2004 14:09:43 +0200, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:
>Krysia Thompson wrote:
>
>>to teraz pytanie - jak dlugo trzeba stac z warzachwia w dloni nad
>>saganem, w ktorym jest jedynie zawartosc puszki z mlekiem, bo
>>zakladam, ze taka wrecz nieortodoksyjna metoda tez wchodzi w
>>rachube?
>>
>>
>Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)
>
>>trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>>
>Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.
tyle stac nie bede. a krowki zapomnialam kupic ...moze kosmbinuje
cos z tutejszych
trys - nie wierze, ze za malo leniwy
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 13:31:00
Temat: Re: kajmakOn Thu, 2004-04-08 at 13:40, Krysia Thompson wrote:
> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
Ty patrz, a ja dostalam pol kilo krowek i pozarlam wszyskie, niemal na
pniu... Zrobic Ci krowki domowe?
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 13:34:30
Temat: Re: kajmakOn Thu, 2004-04-08 at 14:09, Krystyna Chiger wrote:
> Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)
Eee tam, ja przykrywam szczelna przykrywka i sie wcale nie przejmuje -
leze bykiem ;)
> >trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
> >
> Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.
To czemu tyle u mnie pustych hakow na scianach ???
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 14:04:05
Temat: Re: kajmakOn 8 Apr 2004 15:31:00 +0200, m...@p...onet.pl (Kot)
wrote:
>On Thu, 2004-04-08 at 13:40, Krysia Thompson wrote:
>
>> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>
>Ty patrz, a ja dostalam pol kilo krowek i pozarlam wszyskie, niemal na
>pniu... Zrobic Ci krowki domowe?
>
>--
>Kot <m...@p...onet.pl>
i przywiezc? JAK NAJBARDZIEJ. ja moge za to zrobic sos krowkowy
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 15:01:44
Temat: Re: kajmakOn Thu, 2004-04-08 at 16:04, Krysia Thompson wrote:
> On 8 Apr 2004 15:31:00 +0200, m...@p...onet.pl (Kot)
> wrote:
>
> >On Thu, 2004-04-08 at 13:40, Krysia Thompson wrote:
> >
> >> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
> >
> >Ty patrz, a ja dostalam pol kilo krowek i pozarlam wszyskie, niemal na
> >pniu... Zrobic Ci krowki domowe?
> >
> >--
> >Kot <m...@p...onet.pl>
>
> i przywiezc? JAK NAJBARDZIEJ. ja moge za to zrobic sos krowkowy
No dobra, jak juz bede wiozla pierogi, to i krowki mogiem. Acha, samolot
do Newcostam jest.
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-09 08:42:52
Temat: Re: kajmakKot wrote:
>>Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)
>>
>>
>Eee tam, ja przykrywam szczelna przykrywka i sie wcale nie przejmuje -
>leze bykiem ;)
>
>
I jak odklejasz produkt od garnka?
>>Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.
>>
>>
>To czemu tyle u mnie pustych hakow na scianach ???
>
Za mało lenistwa, albo za dużo TFUrczosci rozdajesz :-)
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
w roli diagnosty choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-09 09:03:02
Temat: Re: kajmakOn Fri, 2004-04-09 at 10:42, Krystyna Chiger wrote:
> >>
> >Eee tam, ja przykrywam szczelna przykrywka i sie wcale nie przejmuje -
> >leze bykiem ;)
> >
> >
> I jak odklejasz produkt od garnka?
Nie odklejam - po prostu mnie sie nie wygotowuje. Cud jakis, czy co.
> >>Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.
> >>
> >>
> >To czemu tyle u mnie pustych hakow na scianach ???
> >
> Za mało lenistwa, albo za dużo TFUrczosci rozdajesz :-)
To chyba to pierwsze ;)
Kot i rilettes, mniam
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |