Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kajmak

Grupy

Szukaj w grupach

 

kajmak

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-04-08 11:43:17

Temat: Re: kajmak
Od: BasiaBjk <b...@q...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Krysia Thompson napisał:

> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa

Jak łakniesz krówek, to bardzo prosto się je robi, a są bez porównania
lepsze od sklepowych. Śmietanka, cukier i wanilia + uprdl pilnowanie, by
nie wykipiało. Gotowe.
--
pa, BasiaBjk

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-04-08 12:09:43

Temat: Re: kajmak
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson wrote:

>to teraz pytanie - jak dlugo trzeba stac z warzachwia w dloni nad
>saganem, w ktorym jest jedynie zawartosc puszki z mlekiem, bo
>zakladam, ze taka wrecz nieortodoksyjna metoda tez wchodzi w
>rachube?
>
>
Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)

>trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>
Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.

--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 12:15:24

Temat: Re: kajmak
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 08 Apr 2004 13:43:17 +0200, BasiaBjk
<b...@q...pl> wrote:

>Użytkownik Krysia Thompson napisał:
>
>> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>
>Jak łakniesz krówek, to bardzo prosto się je robi, a są bez porównania
>lepsze od sklepowych. Śmietanka, cukier i wanilia + uprdl pilnowanie, by
>nie wykipiało. Gotowe.


mnie, bez wzgledu na czas, wychodzi zawsze sos...dobry ale raczej
lyzka go, albo palcem

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 12:18:45

Temat: Re: kajmak
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 08 Apr 2004 14:09:43 +0200, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:

>Krysia Thompson wrote:
>
>>to teraz pytanie - jak dlugo trzeba stac z warzachwia w dloni nad
>>saganem, w ktorym jest jedynie zawartosc puszki z mlekiem, bo
>>zakladam, ze taka wrecz nieortodoksyjna metoda tez wchodzi w
>>rachube?
>>
>>
>Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)
>
>>trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>>
>Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.


tyle stac nie bede. a krowki zapomnialam kupic ...moze kosmbinuje
cos z tutejszych

trys - nie wierze, ze za malo leniwy
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 13:31:00

Temat: Re: kajmak
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 2004-04-08 at 13:40, Krysia Thompson wrote:

> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa

Ty patrz, a ja dostalam pol kilo krowek i pozarlam wszyskie, niemal na
pniu... Zrobic Ci krowki domowe?

--
Kot <m...@p...onet.pl>

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 13:34:30

Temat: Re: kajmak
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 2004-04-08 at 14:09, Krystyna Chiger wrote:

> Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)

Eee tam, ja przykrywam szczelna przykrywka i sie wcale nie przejmuje -
leze bykiem ;)

> >trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
> >
> Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.

To czemu tyle u mnie pustych hakow na scianach ???

--
Kot <m...@p...onet.pl>

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 14:04:05

Temat: Re: kajmak
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On 8 Apr 2004 15:31:00 +0200, m...@p...onet.pl (Kot)
wrote:

>On Thu, 2004-04-08 at 13:40, Krysia Thompson wrote:
>
>> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
>
>Ty patrz, a ja dostalam pol kilo krowek i pozarlam wszyskie, niemal na
>pniu... Zrobic Ci krowki domowe?
>
>--
>Kot <m...@p...onet.pl>

i przywiezc? JAK NAJBARDZIEJ. ja moge za to zrobic sos krowkowy

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 15:01:44

Temat: Re: kajmak
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 2004-04-08 at 16:04, Krysia Thompson wrote:
> On 8 Apr 2004 15:31:00 +0200, m...@p...onet.pl (Kot)
> wrote:
>
> >On Thu, 2004-04-08 at 13:40, Krysia Thompson wrote:
> >
> >> trys, bez krowek - ale ze mnie gapa
> >
> >Ty patrz, a ja dostalam pol kilo krowek i pozarlam wszyskie, niemal na
> >pniu... Zrobic Ci krowki domowe?
> >
> >--
> >Kot <m...@p...onet.pl>
>
> i przywiezc? JAK NAJBARDZIEJ. ja moge za to zrobic sos krowkowy

No dobra, jak juz bede wiozla pierogi, to i krowki mogiem. Acha, samolot
do Newcostam jest.

--
Kot <m...@p...onet.pl>

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-09 08:42:52

Temat: Re: kajmak
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Kot wrote:

>>Mleko nie musi być z puszki, a stać trzeba 2-3 godziny :-)
>>
>>
>Eee tam, ja przykrywam szczelna przykrywka i sie wcale nie przejmuje -
>leze bykiem ;)
>
>
I jak odklejasz produkt od garnka?

>>Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.
>>
>>
>To czemu tyle u mnie pustych hakow na scianach ???
>
Za mało lenistwa, albo za dużo TFUrczosci rozdajesz :-)

--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
w roli diagnosty choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-09 09:03:02

Temat: Re: kajmak
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

On Fri, 2004-04-09 at 10:42, Krystyna Chiger wrote:
> >>
> >Eee tam, ja przykrywam szczelna przykrywka i sie wcale nie przejmuje -
> >leze bykiem ;)
> >
> >
> I jak odklejasz produkt od garnka?

Nie odklejam - po prostu mnie sie nie wygotowuje. Cud jakis, czy co.

> >>Jesteś za mało leniwa. Tylko lenistwo jest prawdziwie TFUrcze.
> >>
> >>
> >To czemu tyle u mnie pustych hakow na scianach ???
> >
> Za mało lenistwa, albo za dużo TFUrczosci rozdajesz :-)

To chyba to pierwsze ;)

Kot i rilettes, mniam

--
Kot <m...@p...onet.pl>

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pytanie o polewe do tortu...
Patelnie Boerner (tytan) - szukajcie w Makro
co zrobić z chleb Świętojańskiego ?
Baba wielkanocna
Formy silikonowe Genes - relacja

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »