« poprzedni wątek | następny wątek » |
51. Data: 2009-04-01 19:36:12
Temat: Re: które masło dla fanatyka?<ciach> ja lubię markę candia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
52. Data: 2009-04-01 20:11:58
Temat: Re: które masło dla fanatyka?Dnia Wed, 1 Apr 2009 21:36:12 +0200, Hh napisał(a):
> <ciach> ja lubię markę candia
Dlaczego? - może bym spróbowała...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
53. Data: 2009-04-03 08:59:44
Temat: Re: które masło dla fanatyka?akata wrote:
> Tyle, ile pytanie o prawdziwe masło "do kupienia" w markecie.
> Daruj sobie testowanie kolejnych produktów zbliżonych, przejdź na wiejskie
> masło lub znajdź zamiennik (twarożek na chleb, oliwa do garnka, itd.).
Oliwa do chleba tez sie nadaje - cieplejsza czesc europy wypracowala
sobie tysiace wzorow dzbanuszkow z ktorych polewa sie chleb oliwą, na to
cos co oni nazywaja "wedlina" jazda...
> Skąd ta agresja?
Pewnie z nadmiaru weglowodanow w tym masle... :-)
Pozdro
Maseł
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
54. Data: 2009-04-08 18:55:28
Temat: Re: które masło dla fanatyka?Użytkownik "krys" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:gqr21p$7da$1@inews.gazeta.pl...
> tłuste. Skusiłabym się może na to mrożenie, gdyby tamto masło miało jak
> byk
> napisane "82% tłuszczu mlecznego".
jak byk ma tak napisane Maluta
znalezione z Carrfourze
ale mi nie smakuje
i kurczę jakby czuję nosem margarynę (kwestia subiektywna i zudna, ale mam
takie wrażenie na węch...)
mas(ł)akra.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
55. Data: 2009-04-08 19:16:11
Temat: Re: które masło dla fanatyka?Ikselka pisze:
>
> Pilos'owa "Osełka" z Lidl ma 82 procent. Jest bardzo dobra.
Kupiłam pierwszy i ostatni raz:(
Jedyne co jest w niej dobrego to cena i konsystencja.
Smak wg mnie okropny :(
Póki co bardziej mi smakuje fińskie ale niestety jest drogie :(
pozdrawiam
Sylwia
ps. Feta Pilos też mnie nie zachwyciła, więc zostaję przy ukochanej
greckiej "Mevgal"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
56. Data: 2009-04-08 20:29:54
Temat: która feta dla fanatyka? i mozarellaUżytkownik "Sylwia i Jacek" <S...@g...com> napisał w
wiadomości news:grit5o$9fr$1@inews.gazeta.pl...
> greckiej "Mevgal"
muszę spróbować
a Mozarellę jaką? dla mnie Galbani ma smak (mój chłopak nie czuje nic, ale
on jest niewolnikiem glutamininau sodu: p no i tylko feta wchodzi w
rachubę.) - ale może są lepsze?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |