| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-14 19:52:38
Temat: Re: Odp: makaron do lazzaniAla wrote:
> To wy gotujecie makaron do lazani?
> Tutaj sie po prostu przeklada sosem i beszmela, wrzuca sie do piekarnika i
> juz!
> Jak sie ugotuje to nie wychodzi papka?
jak bierzesz dachówki to nie. Z ciasta makaronowego własnej produkcji
trzeba. Za to lepiej smakuje ;-)
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-15 13:48:41
Temat: Re: makaron do lasagne
> > W .pl nie bardzo jest z czego robić. Nie ma mąki. :-(
---------
> jak to nie ma mąki? Ja robię z normalnej mąki, nie durum. Ciasto jest
> kompatybilne z pierogami, lasagne i makaronem do rosołu.
---------
OOOooooo. To dobrze wiedziec. To ja sobie zrobie lasagne domowe, jak
tylko skoncze z ta kapusta:)))))
Gosia
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |