Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia masa kajmakowa

Grupy

Szukaj w grupach

 

masa kajmakowa

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-06-27 19:58:09

Temat: masa kajmakowa
Od: beazuku <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Mleko w puszcze slodzone gotowac 2 godziny.
Wymieszac z kostka masla.


Perzekladac wafle, biszkopty, polewac ciasteczka.
Mniamusne.

Pozdrawiam. Beazuku

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-06-28 03:45:35

Temat: Re: masa kajmakowa
Od: a...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

> Mleko w puszcze  slodzone gotowac 2 godziny.
> Wymieszac z kostka masla.
>
>
> Perzekladac wafle, biszkopty, polewac ciasteczka.
> Mniamusne.
>
> Pozdrawiam.                     Beazuku
>
A to masło to konieczne? Ja używam bez. Do mazurków takoż. Palce lizać.

Pozdrawiam
Lama

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-06-28 09:30:05

Temat: Re: masa kajmakowa
Od: beazuku <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik a...@p...onet.pl napisał:

>>Mleko w puszcze slodzone gotowac 2 godziny.
>>Wymieszac z kostka masla.
>>
>>
>>Perzekladac wafle, biszkopty, polewac ciasteczka.
>>Mniamusne.
>>
>>Pozdrawiam. Beazuku
>>
>
> A to masło to konieczne? Ja używam bez. Do mazurków takoż. Palce lizać.
>
> Pozdrawiam
> Lama
>

Nie wiem czy konieczne, bo inaczej nie probowlam. Gdzies mi sie obilo o
uszy ze bez masla to potem bardzo twardnieje ta masa. Z maslem tak nie
jest. Prawda to ?
Pozdrawiam. Beazuku

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-06-28 22:42:59

Temat: Re: masa kajmakowa
Od: a...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

> >
> > A to masło to konieczne? Ja używam bez. Do mazurków takoż. Palce lizać.
> >
> > Pozdrawiam
> > Lama
> >
>
> Nie wiem czy konieczne, bo inaczej nie probowlam. Gdzies mi sie obilo o
> uszy ze bez masla to potem bardzo twardnieje ta masa. Z maslem tak nie
> jest. Prawda to ?
> Pozdrawiam.     Beazuku
>
Mnie z kolei trudno porównać, bo nie próbowałam z masłem, trzeba będzie
spróbować. Ale wcale mi jakoś przesadnie nie twardnieje, dobre jest, gwarantuję.

Pozdrawiam
Lama

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Garnki
Pytanie o sprzet firmy Miele - co sadzicie?
kuchnia elektryczna
FAQ 11,75
gdzie kupic WOKA w Warszawie?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »