« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-09-15 18:16:37
Temat: mrozenieMam problem. Musze szybko zamrozić wieksza ilosc fasolki szparagowej. Czy
musze ja obgotowywac (blanszowac), czy moge poprzestac na umyciu w goracej
wodzie i zapakowaniu do woreczkow?
Po co wlasciwie sie warzywa przed mrozeniem obgotowuje? Czy to ma jakis
wplyw na smak po rozmrozeniu?
--
Pozdrawiam!
Wojtek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-09-15 18:26:46
Temat: Re: mrozeniefasolke blanszuje przed zamrozeniem. pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-09-15 18:45:50
Temat: Re: mrozenieJoa wrote:
> fasolke blanszuje przed zamrozeniem. pozdrawiam
Wiem, ze sie blanszuje, ale chodzi mi o to, czy jest to konieczne. Co sie
stanie, jesli nie obgotuje?
--
Pozdrawiam!
Wojtek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-09-15 19:11:20
Temat: Re: mrozenie
Uzytkownik "Wojtek" <m...@o...pl> napisal w wiadomosci
news:dgcfh4$qkp$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Joa wrote:
>
> > fasolke blanszuje przed zamrozeniem. pozdrawiam
> Wiem, ze sie blanszuje, ale chodzi mi o to, czy jest to konieczne. Co sie
> stanie, jesli nie obgotuje?
> --
> Pozdrawiam!
> Wojtek
w zasadzie sie nic nie stanie...jadalna bedzie ale nie spodziewaj sie po
niej ani smaku ani formy
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-09-15 19:21:23
Temat: Re: mrozenieMarek W. wrote:
>
> Uzytkownik "Wojtek" <m...@o...pl> napisal w wiadomosci
> news:dgcfh4$qkp$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Joa wrote:
>>
>> > fasolke blanszuje przed zamrozeniem. pozdrawiam
>> Wiem, ze sie blanszuje, ale chodzi mi o to, czy jest to konieczne. Co sie
>> stanie, jesli nie obgotuje?
>> --
>> Pozdrawiam!
>> Wojtek
>
> w zasadzie sie nic nie stanie...jadalna bedzie ale nie spodziewaj sie po
> niej ani smaku ani formy
>
> Marek
Dzieki! Czyli trzeba jednak obgotować.
--
Pozdrawiam!
Wojtek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |