| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-17 07:04:41
Temat: ocet konwaliowyprzeczytałem w jakimś przepisie, o occie konwaliowym
mam od niedawna palmę na octy
szukam pomocy jak zrobić
kłopot polega na tym, że pewne części konwalii są trujące
które?
a tu maj tuż tuż, i znowu musiałbym czekać rok
pomóżcie!!
a teraz gdy już to co najpilniejsze
to seeeeerdecznie pozdrawiam grupowiczów!
wkupny przepis?
proszę bardzo!
danie, które znalazłem na Borholmie
"słońce Gudhaim"
wędzony śledź - obrać mięso, posiekać, uformować płaskie kule jak na tatara
w środek włożyć żółtko (jak w tatara :o)
oprószyć świeżym pieprzem
a obok ułożyć tartą rzodkiewkę
Duńczycy piją pod to, a jakże mrożoną wódkę
ale ja polecam wino ze szczepu sauvignon
w wersji bankietowej, robię malutkie kuleczki z jajkiem przepiórczym, wokół
sianka z rzodkiewki
--
euGeniusz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |