Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ocet konwaliowy

Grupy

Szukaj w grupach

 

ocet konwaliowy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-04-17 07:04:41

Temat: ocet konwaliowy
Od: "Eugeniusz Mientkiewicz" <g...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

przeczytałem w jakimś przepisie, o occie konwaliowym
mam od niedawna palmę na octy
szukam pomocy jak zrobić
kłopot polega na tym, że pewne części konwalii są trujące
które?
a tu maj tuż tuż, i znowu musiałbym czekać rok
pomóżcie!!

a teraz gdy już to co najpilniejsze
to seeeeerdecznie pozdrawiam grupowiczów!

wkupny przepis?
proszę bardzo!
danie, które znalazłem na Borholmie
"słońce Gudhaim"
wędzony śledź - obrać mięso, posiekać, uformować płaskie kule jak na tatara
w środek włożyć żółtko (jak w tatara :o)
oprószyć świeżym pieprzem
a obok ułożyć tartą rzodkiewkę

Duńczycy piją pod to, a jakże mrożoną wódkę
ale ja polecam wino ze szczepu sauvignon

w wersji bankietowej, robię malutkie kuleczki z jajkiem przepiórczym, wokół
sianka z rzodkiewki

--
euGeniusz


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

gdzie to mozna dostac?
camembert - opiekany
Pizza Calzone (P)
Tortellini - sos - jak zrobic???
sos sojowy - gdzie kupic porzadny w w-wie?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »