« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-06-30 08:50:24
Temat: Re: calkowiciie: [ot] + obiad na dzisiajUżytkownik Lilla napisał:
> Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisała:
>
>>A na deser placki z jagodami :-)
>
>
> A jak je robisz?
>
> Pozdrawiam
> Lilla
>
Geste, nawet bardzo ciasto nalesnikowe wymieszane z jagodami. I tak
smaze. Pychotka.
--
o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-06-30 08:50:50
Temat: Re: calkowiciie: [ot] + obiad na dzisiajUżytkownik Marcin E. Hamerla napisał:
> walkie! napisal(a):
>
>
>>O moj drogi - poezja dla podniebienia. Mlode ziemniaczki i kapusta mloda
>>zasmazona. A na deser placki z jagodami :-)
>
>
> A propos mlodej kapusty: ostatnio zrobilem bigos z mlodej, niekiszonej
> kapusty. Pychota.
>
Achhh pychota, to fakt. Ja mam chyba fiola na punkcie kapusty.
--
o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 09:05:13
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)
Użytkownik "Tracy" <t...@o...pl> napisał w wiadomości
news:bdotft$s39$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
> news:bdoobi$sfh$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Wiem, przyznaje sie do bledu ale dziura po resekcji zeba dalej mnie boli
> > i jestem drazliwa :(
> Dodać do FAQ:
> zabrania się pisania na grupę po resekcji zemba
> Tracy
Tracy, bierzesz czynny udzial w dyskusjach grupy KUCHENNEJ, wiec moze choc
raz podaj jakis przepis, bo jak na razie ograniczasz sie do zlosliwych
komentarzy i generalnie siejesz ferment na tej sympatycznej grupie.
Pokaz Grupowiczom czy potrafisz cos wiecej niz czepiac sie innych.
pozdrawiam
Basia
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 09:07:18
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)
Użytkownik "Basia" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bdou5h$2hq$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Tracy, bierzesz czynny udzial w dyskusjach grupy KUCHENNEJ, wiec moze choc
> raz podaj jakis przepis, bo jak na razie ograniczasz sie do zlosliwych
> komentarzy i generalnie siejesz ferment na tej sympatycznej grupie.
> Pokaz Grupowiczom czy potrafisz cos wiecej niz czepiac sie innych.
Ja jadam w fast-foodach, a rozmowy o pizzy z Pizza Huty są tu zakazane.
Ja tylko czytam grupę smakowicie i się nie odzywam.
Reakcja na post Betty wskazujący na śmieszności (delikatnie mówiąc) relacji
Pani Nauczycielki Cherokee zachęciła mnie do wzięcia udziału w dyskusji. A
potem to już poszło po całości. Pani Nauczycielka jak się obudziła z
poobiedniej drzemki zbluzgała wszystkich myślących inaczej niż Ona dając
świadectwo swej wyrafinowanej Kindersztubie w kostiumiku i umiłowaniu
demokracji (ludowej).
I to by było na tyle.
Tracy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 09:30:53
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)
> Ja jadam w fast-foodach, a rozmowy o pizzy z Pizza Huty są tu zakazane.
no chyba ze wykradniesz oryginalny przepis na ciasto do pizzy w Pizza -Hut
albo na panierke do kurczaka z KFC i podasz na grupie, wtedy Cie ozloca;-)
> Ja tylko czytam grupę smakowicie i się nie odzywam.
> Reakcja na post Betty wskazujący na śmieszności (delikatnie mówiąc)
relacji
> Pani Nauczycielki Cherokee zachęciła mnie do wzięcia udziału w dyskusji. A
> potem to już poszło po całości.
poszlo, nie da sie ukryc... po kilku latach bytnosci na grupach i kilku
ciezkich bataliach, przez ktore odechcialo mi sie uczestnictwa na jednej z
grup nauczylam sie, ze nalezy zachowac dystans i zastanowiac sie zanim sie
napisze cos przykrego. Nie wszystkim musiala podobac sie opowiesc Cheerokee
i slowa jakie padly byly zbedne.
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 09:54:00
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)
> Wiecie o co zapytałem? Ciasto na pizze...Oczywiscie takie jak w PizzaHut
:)
>> A wiecie jaka odpwiedz dostalem? Kilka przepisow na pyszna ciasto (ktore
> musze przyznac
> robie w ten - wtedy otrzymany sposob do dzisiaj)
No, dobra, rehab, no to jak robisz tę pizzę a/la pizzahut?
:-)))
Poważnie, bądź dobry, wrzuć na grupę :-)
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 09:57:19
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)2003-06-30 11:30, osoba przedstawiająca się, jako 'Basia', zachciała
zauważyć:
>
>
> poszlo, nie da sie ukryc... po kilku latach bytnosci na grupach i kilku
> ciezkich bataliach, przez ktore odechcialo mi sie uczestnictwa na jednej z
> grup nauczylam sie, ze nalezy zachowac dystans i zastanowiac sie zanim sie
> napisze cos przykrego. Nie wszystkim musiala podobac sie opowiesc Cheerokee
> i slowa jakie padly byly zbedne.
>
Bo na innych grupach różne wątpliwości i wzajemne anse wyjaśniane są
natychmiast. Tutaj, skumulowały się i wybuchły nieco mocniej. To naturalne.
Rzeczony wątek jest wręcz modelowy dla zachowań niektórych bohaterów
komedii Moliera.
Pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 10:02:17
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)
Użytkownik "maruda" <m...@m...gdynia.mm.pl> napisał w wiadomości
news:bdp1g6$j14$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Bo na innych grupach różne wątpliwości i wzajemne anse wyjaśniane są
> natychmiast. Tutaj, skumulowały się i wybuchły nieco mocniej. To
naturalne.
> Rzeczony wątek jest wręcz modelowy dla zachowań niektórych bohaterów
> komedii Moliera.
Tartuffe i Harpagon w relacji cherokee?
A to dopiero podsumowanie.
Tracy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 11:05:20
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)Dorotka napisała:
> No, dobra, rehab,
rahab. nie rEhab :))))
>:no to jak robisz tę pizzę a/la pizzahut?
> :-)))
> Poważnie, bądź dobry, wrzuć na grupę :-)
No jak? Idę do PizzaHut na Pepsi (bo mają dolewkę:)) kupuje dwie duże na
grubym ciescie, kaze sobie zapakowac.
w domu wurzucam wszystkie "gorne skladniki" z pizzy, myje pod biezaca woda
ciasto, osuszam.
Teraz mroze.:) i to caly sekret :)
A jesli mam ochote na normalną pizze to robie tak: (polecam wątek
http://www.google.pl/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UT
F-8&threadm=9eni2.49193%
24O1.4371911%40news.tpnet.pl&rnum=10&prev=/groups%3F
as_q%3Drahab%26ie%3DUTF-
8%26oe%3DUTF-8%26as_ugroup%3Dpl.rec.kuchnia%26lr%3D%
26hl%3Dpl)
3 szklanki mąki
4 dkg soli
4 łyżki oliwy
sól, cukier
1 szklanka letniej wody
Wszystko razem wyrobić. Ciasto musi odchodzić od rąk ibyć błyszczące.
Odstawić je na pół godziny niech podrosnie.
Kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 11:07:22
Temat: Re: [ot] FAQ i dyskusje Tracy, Walkie! (dosc dlugie)Pizza:
>> A jesli mam ochote na normalną pizze to robie tak: (polecam wątek
>
http://www.google.pl/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UT
F-8&threadm=9eni2.49193%
>
24O1.4371911%40news.tpnet.pl&rnum=10&prev=/groups%3F
as_q%3Drahab%26ie%3DUTF-
> 8%26oe%3DUTF-8%26as_ugroup%3Dpl.rec.kuchnia%26lr%3D%
26hl%3Dpl)
>
> 3 szklanki mąki
> 4 dkg soli
> 4 łyżki oliwy
> sól, cukier
> 1 szklanka letniej wody
>
> Wszystko razem wyrobić. Ciasto musi odchodzić od rąk ibyć błyszczące.
> Odstawić je na pół godziny niech podrosnie.
>
> Kaska
AHA! i Oczywiście 4dkg DROŻDŻY nie soli :) :)
rahab
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |