Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia papryka

Grupy

Szukaj w grupach

 

papryka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-07-27 10:36:32

Temat: papryka
Od: "Ewa" <e...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Mam pytanie czy ktoś robi paprykę bez skórki smażoną i wkłada ja do słoika?
Ostatnio jadłam taką - zrobiona maszynką do papryki (upieczona i zdjęta skórka-
mozna to samo w piekarniku) potem panierowana w mące, jajku bez bułki tartej i
smażona ( pycha)
Robię dużo przetworów z papryki i chciałabym zrobić i taką.
Pozdrawiam:)

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

ciasto Pascala
Okap
Sos do smazonej ryby
Re: ciasto drożdżowe
FRYTY

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »