Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pasta con i cieci

Grupy

Szukaj w grupach

 

pasta con i cieci

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-05-09 13:20:19

Temat: pasta con i cieci
Od: "Sabinka" <s...@k...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Makaron z grochem włoskim. Proste danie, bardzo je lubilam przebywajac we
Wloszech. Makaron, jakis rosolek warzywny no i cieciorka. I pewnie oliwa.
Ale moze ktos z Was wie, jak to sie konkretnie przyrzadza. W tych wloskich
potrawach wazne sa na przyklad przyprawy, zreszta nie tylko we Wloszech tak
jest. Przyprawy zmieniaja czasem zupelnie smak potraw.

Dziekuje za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam, Sabina.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Przepisy Roberta Makłowicza
sos lomo
Sałatka z sera i czerwonej fasoli.
marynata na grill
RE: Ksiazka kucharska

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »