Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pasztet

Grupy

Szukaj w grupach

 

pasztet

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 3


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2012-04-02 13:11:14

Temat: pasztet
Od: zbigniew <z...@u...uk> szukaj wiadomości tego autora

Jak długo mogę przechowywać pasztet w lodówce, dziś był upieczony
Z.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2012-04-02 15:46:02

Temat: Re: pasztet
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Mon, 02 Apr 2012 15:11:14 +0200, zbigniew napisał(a):

> Jak długo mogę przechowywać pasztet w lodówce, dziś był upieczony
> Z.

Lepiej zamrozić, potem dokładnie (kilka godzin w temp.pokojowej) odmrozić i
podpiec jak niżej.

Jeśli nie chcesz zamrażać, zawiń szczelnie w folię spożywczą i trzymaj w
lodówce. Za dwa-trzy dni odwiń, niech poleży ze 2h w temp. pokojowej, aby
się cały ogrzał (ogrzany równiej sie podpiecze) i podpiecz krótko w
foremce, w której go piekłeś. Podpiekanie w temperaturze 150 st, przykryty
niezbyt szczelnie folią alu, jakieś pół godziny.
--

XL wiosenna

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2012-04-02 15:50:30

Temat: Re: pasztet
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Mon, 2 Apr 2012 17:46:02 +0200, Ikselka napisał(a):

> Dnia Mon, 02 Apr 2012 15:11:14 +0200, zbigniew napisał(a):
>
>> Jak długo mogę przechowywać pasztet w lodówce, dziś był upieczony
>> Z.
>
> Lepiej zamrozić, potem dokładnie (kilka godzin w temp.pokojowej) odmrozić i
> podpiec jak niżej.
>
> Jeśli nie chcesz zamrażać, zawiń szczelnie w folię spożywczą i trzymaj w
> lodówce. Za dwa-trzy dni odwiń, niech poleży ze 2h w temp. pokojowej, aby
> się cały ogrzał (ogrzany równiej sie podpiecze) i podpiecz krótko w
> foremce, w której go piekłeś. Podpiekanie w temperaturze 150 st, przykryty
> niezbyt szczelnie folią alu, jakieś pół godziny.

...a moze dłużej - w każdym razie do momentu "gorącego syczenia" zawartości
foremki.
--

XL wiosenna

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Wyzszy poziom rozwoju kulinarnego
jak odkryłam wanilię
Proszę o najprostszy przepis na szparagi
Nixe, zrobiłaś to bananowe?
Domowe wędlinki - cd.

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »