« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-14 10:52:54
Temat: rekaw do pieczniaWitajcie
wyprobowalam rekaw do pieczenia
miesko wcześniej na noc w marynacie.
Wyszlo soczyste ale...
nie udalo mi się zarumienić skorki :((
macie pomysł jak ją zarumienić ?
wg instrukcji na opakowaniu było żeby otworzyc przed koncem (otworzyłam)
ale nie wyszło.
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-04-14 11:12:27
Temat: Re: rekaw do piecznia
Użytkownik "Magda" <magda@nospam_police.pl> napisał w wiadomości
news:b7e3ug$6ug$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie
>
> wyprobowalam rekaw do pieczenia
> miesko wcześniej na noc w marynacie.
> Wyszlo soczyste ale...
>
> nie udalo mi się zarumienić skorki :((
A nie za dużo czasem podlałaś wodą/winem/rosołem do rękawa?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-14 11:13:45
Temat: Re: rekaw do piecznia
Użytkownik "Magda" <magda@nospam_police.pl> napisał w wiadomości
news:b7e3ug$6ug$1@nemesis.news.tpi.pl...
> nie udalo mi się zarumienić skorki :((
> macie pomysł jak ją zarumienić ?
> wg instrukcji na opakowaniu było żeby otworzyc przed koncem (otworzyłam)
> ale nie wyszło.
Ja przed koncem pieczenia rozcinam rekaw z gory tak, zeby mieso bylo
widoczne i dopiekam jakies 10- 15 min. Zawsze sie zrumieni. Sprobuj.
Pozdrawiam
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-14 11:20:34
Temat: Re: rekaw do piecznia
> A nie za dużo czasem podlałaś wodą/winem/rosołem do rękawa?
> --
nie
przy wkładaniu do rekawa miesko było w tłuszczyku - więcej nie dodawałam
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-14 11:22:10
Temat: Re: rekaw do piecznia
>
> Ja przed koncem pieczenia rozcinam rekaw z gory tak, zeby mieso bylo
> widoczne i dopiekam jakies 10- 15 min. Zawsze sie zrumieni. Sprobuj.
>
>
dziecku tak smakowalo miesko ze nastepne pieczenie juz nie długo
spróbuje tak jak Ty to robisz - zobaczymy :))
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |