Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia rekaw do piecznia

Grupy

Szukaj w grupach

 

rekaw do piecznia

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-04-14 10:52:54

Temat: rekaw do piecznia
Od: "Magda" <magda@nospam_police.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie

wyprobowalam rekaw do pieczenia
miesko wcześniej na noc w marynacie.
Wyszlo soczyste ale...

nie udalo mi się zarumienić skorki :((

macie pomysł jak ją zarumienić ?
wg instrukcji na opakowaniu było żeby otworzyc przed koncem (otworzyłam)
ale nie wyszło.
Magda


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-04-14 11:12:27

Temat: Re: rekaw do piecznia
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Magda" <magda@nospam_police.pl> napisał w wiadomości
news:b7e3ug$6ug$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie
>
> wyprobowalam rekaw do pieczenia
> miesko wcześniej na noc w marynacie.
> Wyszlo soczyste ale...
>
> nie udalo mi się zarumienić skorki :((

A nie za dużo czasem podlałaś wodą/winem/rosołem do rękawa?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-04-14 11:13:45

Temat: Re: rekaw do piecznia
Od: "dorka" <d...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Magda" <magda@nospam_police.pl> napisał w wiadomości
news:b7e3ug$6ug$1@nemesis.news.tpi.pl...
> nie udalo mi się zarumienić skorki :((
> macie pomysł jak ją zarumienić ?
> wg instrukcji na opakowaniu było żeby otworzyc przed koncem (otworzyłam)
> ale nie wyszło.

Ja przed koncem pieczenia rozcinam rekaw z gory tak, zeby mieso bylo
widoczne i dopiekam jakies 10- 15 min. Zawsze sie zrumieni. Sprobuj.

Pozdrawiam
Dorota


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-04-14 11:20:34

Temat: Re: rekaw do piecznia
Od: "Magda" <magda@nospam_police.pl> szukaj wiadomości tego autora


> A nie za dużo czasem podlałaś wodą/winem/rosołem do rękawa?
> --

nie
przy wkładaniu do rekawa miesko było w tłuszczyku - więcej nie dodawałam

Magda


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-04-14 11:22:10

Temat: Re: rekaw do piecznia
Od: "Magda" <magda@nospam_police.pl> szukaj wiadomości tego autora


>
> Ja przed koncem pieczenia rozcinam rekaw z gory tak, zeby mieso bylo
> widoczne i dopiekam jakies 10- 15 min. Zawsze sie zrumieni. Sprobuj.
>
>
dziecku tak smakowalo miesko ze nastepne pieczenie juz nie długo
spróbuje tak jak Ty to robisz - zobaczymy :))

Magda


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Nadzienie do indyka
WIELKANOC szukam czegos
Duży indyk
wielkanoc i wieprzowina
tort ananasowo-kokosowy Porazka!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »