Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ryby

Grupy

Szukaj w grupach

 

ryby

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-07-19 12:24:57

Temat: ryby
Od: kw <k...@a...wbc.lublin.pl> szukaj wiadomości tego autora

moja znajoma podala mi kiedys przepis na
ryby, ktory uzyskala od ludzi
mieszkajacych w jakims dawnym PGR
"rybnym" - a oto on:
- sprawione i oczyszczone rybki /rozne/
sredniej wielkosci natrzec sola i
pieprzem, smazyc na patelni na tluszczu,
nastepnie ukladac je ciasno w sloikach,
zalac tluszczem od zmazenia i zawekowac
- po okolo 1 m-cu osci staja sie bardzo
miekkie i nie czuc ich jak sie je -
ponoc pychota na zimno jak tez na cieplo
--- co wy na to, moze byc ili nie?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Vol-au-vent
Sos pomidorowy
prosta sałatka
orzechowka
Ciasto Cappucino - jaki przepis?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »