« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-10-16 09:03:30
Temat: smietana do zapiekanek
Witajcie,
jaka smietane najlepiej uzywac do zapiekanek (zwlaszcza makaronowych)?
Slodka jest czesto za rzadka, a z kwasnej robi sie twarozek.
Czy zwracac uwage na procenty czy raczej na kwasnosc/slodkosc?
th.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-10-16 10:57:22
Temat: Re: smietana do zapiekanekDnia Sat, 16 Oct 2004 11:03:30 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Theli*, w
wiadomości news:<news:ckqo4h$bqn$1@sunflower.man.poznan.pl> zawarł, co
następuje:
> Witajcie,
> jaka smietane najlepiej uzywac do zapiekanek (zwlaszcza makaronowych)?
> Slodka jest czesto za rzadka, a z kwasnej robi sie twarozek.
> Czy zwracac uwage na procenty czy raczej na kwasnosc/slodkosc?
ja używam kwaśnej 18tki w którą zawsze wbełtuję jajko, żeby mi to było ładne
i spoiste
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-17 07:25:41
Temat: Re: smietana do zapiekanekUżytkownik Theli napisał:
>
> Witajcie,
> jaka smietane najlepiej uzywac do zapiekanek (zwlaszcza makaronowych)?
> Slodka jest czesto za rzadka, a z kwasnej robi sie twarozek.
> Czy zwracac uwage na procenty czy raczej na kwasnosc/slodkosc?
>
> th.
>
>
18 % albo 12 % smietana "JOGO"
--
Pozdrawiam Beazuku z Zielonej Góry
...............
www.republika.pl/beazuku
GG 5380907
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |