Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia stek z lososia...

Grupy

Szukaj w grupach

 

stek z lososia...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-03-06 06:54:22

Temat: stek z lososia...
Od: "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

witam :-)

czy mam posypac stek z lososia
a) przed smazeniem
b) w trakcie smazenia
c) po usmazeniu

macie jakies pomysly?

pozdrawiam,
Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-03-06 07:17:07

Temat: Re: stek z lososia...
Od: "Agnieszka Litwin" <a...@a...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Pewnie zalezy czym chcesz posypywac. Ja sole przed, koperkuje i cytrynuje po
smazeniu.
Pozdrawiam Aga

--

_______________________________________________
a...@a...com.pl
http://nasze-dzieci.dobrestrony.pl/dzieci/julia_litw
in/index.htm



Użytkownik "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> napisał w
wiadomości news:98219i$594$1@news.tpi.pl...
> witam :-)
>
> czy mam posypac stek z lososia
> a) przed smazeniem
> b) w trakcie smazenia
> c) po usmazeniu
>
> macie jakies pomysly?
>
> pozdrawiam,
> Agnieszka
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-03-06 07:35:28

Temat: Re: stek z lososia...
Od: "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> napisał w
wiadomości news:98219i$594$1@news.tpi.pl...
> witam :-)
>
> czy mam posypac stek z lososia
> a) przed smazeniem
> b) w trakcie smazenia
> c) po usmazeniu
>
> macie jakies pomysly?
>
> pozdrawiam,
> Agnieszka
>
>
Najlepiej zamarynować go przedtem w cytrynie z oliwą, solą i szczyptą ziół
prowansalskich lub obłożyć koperkiem.
pozdr.Alex


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-03-06 08:39:25

Temat: Re: stek z lososia...
Od: "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> Najlepiej zamarynować go przedtem w cytrynie z oliwą, solą i szczyptą ziół
> prowansalskich lub obłożyć koperkiem.
> pozdr.Alex

bardzo to smakowicie brzmi :-)
a dlugo mam go marynowac?

pozdrawiam,
Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-03-06 13:13:36

Temat: Re: stek z lososia...
Od: "{Wilma}" <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> napisał w wiadomości
news:98219i$594$1@news.tpi.pl...
: witam :-)
:
: czy mam posypac stek z lososia
: a) przed smazeniem
: b) w trakcie smazenia
: c) po usmazeniu
:
: macie jakies pomysly?
:
: pozdrawiam,
: Agnieszka
:
Ja sole po usmazeniu, gdyz wiadomo, ze sol nie przypala sie, w zwiazku z tym
dlugo trzeba by smazyc. A propos, jadlam super danie. Do tego potrzebny jest
"zolty barwnik do sosow". No wiec: na talerz rozlewa sie zolty sos, na to
kladzie dzwonek lososia, ziemniaczki z zieleninka i cale ugotowane marchewki.
Niebo w gebie i na talerzu.
Wilma


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-03-06 16:52:04

Temat: Re: stek z lososia...
Od: "Liliana Cichocka" <m...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


> bardzo to smakowicie brzmi :-)
> a dlugo mam go marynowac?
>
> pozdrawiam,
> Agnieszka
>
>
>
można kilka godzin, ale lepiej zrobić to wieczorem poprzedniego dnia. Ja
solę odrobinę przed samym smażeniem, a białym pieprzem posypuję po...
pozdr.Alex


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-03-06 16:54:34

Temat: Re: stek z lososia...
Od: "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Liliana Cichocka" <m...@i...pl> napisał w wiadomości
news:983461$l95$1@news.internetia.pl...
>
> > bardzo to smakowicie brzmi :-)
> > a dlugo mam go marynowac?
> >
> > pozdrawiam,
> > Agnieszka
> >
> >
> >
> można kilka godzin, ale lepiej zrobić to wieczorem poprzedniego dnia. Ja
> solę odrobinę przed samym smażeniem, a białym pieprzem posypuję po...
> pozdr.Alex
> sorry wysłało mi z poczty żony nie wiem czemu
pozdr.Alex
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-03-07 07:39:16

Temat: Re: stek z lososia...
Od: "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

baaardzo dziekuje :-)

zastosowalam sie do wszystkich porad i... udalo sie!
stek byl przeeepyyysznyyy :-)
mozliwe, ze troche go za dlugo smazylam, ale balam sie, ze bedzie 'surowy'
:-)
ale, co tam, i tak byl pyszny

jeszcze raz dziekuje,
pozdrawiam,
Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Surowka z salaty lodowej
Papier ryżowy.........
Kuchnie Narodow Swiata - goraca prosba ...
Prosiak z rozna
Sloiczek kawioru

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »