| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-03-06 06:54:22
Temat: stek z lososia...witam :-)
czy mam posypac stek z lososia
a) przed smazeniem
b) w trakcie smazenia
c) po usmazeniu
macie jakies pomysly?
pozdrawiam,
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-03-06 07:17:07
Temat: Re: stek z lososia...Pewnie zalezy czym chcesz posypywac. Ja sole przed, koperkuje i cytrynuje po
smazeniu.
Pozdrawiam Aga
--
_______________________________________________
a...@a...com.pl
http://nasze-dzieci.dobrestrony.pl/dzieci/julia_litw
in/index.htm
Użytkownik "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> napisał w
wiadomości news:98219i$594$1@news.tpi.pl...
> witam :-)
>
> czy mam posypac stek z lososia
> a) przed smazeniem
> b) w trakcie smazenia
> c) po usmazeniu
>
> macie jakies pomysly?
>
> pozdrawiam,
> Agnieszka
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-06 07:35:28
Temat: Re: stek z lososia...
Użytkownik "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> napisał w
wiadomości news:98219i$594$1@news.tpi.pl...
> witam :-)
>
> czy mam posypac stek z lososia
> a) przed smazeniem
> b) w trakcie smazenia
> c) po usmazeniu
>
> macie jakies pomysly?
>
> pozdrawiam,
> Agnieszka
>
>
Najlepiej zamarynować go przedtem w cytrynie z oliwą, solą i szczyptą ziół
prowansalskich lub obłożyć koperkiem.
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-06 08:39:25
Temat: Re: stek z lososia...
> Najlepiej zamarynować go przedtem w cytrynie z oliwą, solą i szczyptą ziół
> prowansalskich lub obłożyć koperkiem.
> pozdr.Alex
bardzo to smakowicie brzmi :-)
a dlugo mam go marynowac?
pozdrawiam,
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-06 13:13:36
Temat: Re: stek z lososia...
Użytkownik "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> napisał w wiadomości
news:98219i$594$1@news.tpi.pl...
: witam :-)
:
: czy mam posypac stek z lososia
: a) przed smazeniem
: b) w trakcie smazenia
: c) po usmazeniu
:
: macie jakies pomysly?
:
: pozdrawiam,
: Agnieszka
:
Ja sole po usmazeniu, gdyz wiadomo, ze sol nie przypala sie, w zwiazku z tym
dlugo trzeba by smazyc. A propos, jadlam super danie. Do tego potrzebny jest
"zolty barwnik do sosow". No wiec: na talerz rozlewa sie zolty sos, na to
kladzie dzwonek lososia, ziemniaczki z zieleninka i cale ugotowane marchewki.
Niebo w gebie i na talerzu.
Wilma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-06 16:52:04
Temat: Re: stek z lososia...
> bardzo to smakowicie brzmi :-)
> a dlugo mam go marynowac?
>
> pozdrawiam,
> Agnieszka
>
>
>
można kilka godzin, ale lepiej zrobić to wieczorem poprzedniego dnia. Ja
solę odrobinę przed samym smażeniem, a białym pieprzem posypuję po...
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-06 16:54:34
Temat: Re: stek z lososia...
Użytkownik "Liliana Cichocka" <m...@i...pl> napisał w wiadomości
news:983461$l95$1@news.internetia.pl...
>
> > bardzo to smakowicie brzmi :-)
> > a dlugo mam go marynowac?
> >
> > pozdrawiam,
> > Agnieszka
> >
> >
> >
> można kilka godzin, ale lepiej zrobić to wieczorem poprzedniego dnia. Ja
> solę odrobinę przed samym smażeniem, a białym pieprzem posypuję po...
> pozdr.Alex
> sorry wysłało mi z poczty żony nie wiem czemu
pozdr.Alex
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-07 07:39:16
Temat: Re: stek z lososia...baaardzo dziekuje :-)
zastosowalam sie do wszystkich porad i... udalo sie!
stek byl przeeepyyysznyyy :-)
mozliwe, ze troche go za dlugo smazylam, ale balam sie, ze bedzie 'surowy'
:-)
ale, co tam, i tak byl pyszny
jeszcze raz dziekuje,
pozdrawiam,
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |