| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!news.trzebnica.net!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Agnieszka Litwin" <a...@a...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: stek z lososia... Date: Tue, 6 Mar 2001 08:17:07 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 29 Message-ID: <98231n$9p5$1@news.tpi.pl> References: <98219i$594$1@news.tpi.pl> Reply-To: "Agnieszka Litwin" <a...@a...com.pl> NNTP-Posting-Host: pi40.warszawa.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 983863159 10021 213.25.53.40 (6 Mar 2001 07:19:19 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 6 Mar 2001 07:19:19 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:45924 Ukryj nagłówki Pewnie zalezy czym chcesz posypywac. Ja sole przed, koperkuje i cytrynuje po | |
Zobacz także