| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-10-07 18:28:45
Temat: wino z ryżuMa może ktoś sprawdzony przepis na wino ryżowe z ziołami ??
Dzieki
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-10-07 18:34:33
Temat: Re: wino z ryżuhttp://groups.google.com/group/pl.rec.kuchnia/browse
_thread/thread/5b43e037b26c967e/d666be2f26a6f52c?lnk
=st&q=wino+z+ry%C5%BCu&rnum=1#d666be2f26a6f52c
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-10-07 18:35:53
Temat: Re: wino z ryżu
Użytkownik "Andrzej" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:eg8rvs$9u$1@news.onet.pl...
> http://groups.google.com/group/pl.rec.kuchnia/browse
_thread/thread/5b43e037b26c967e/d666be2f26a6f52c?lnk
=st&q=wino+z+ry%C5%BCu&rnum=1#d666be2f26a6f52c
>
aha ten ostatni przepis wypróbowałem, było super
Jędrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-10-07 18:40:42
Temat: Re: wino z ryżuKu.... ryzu nie wypłukałem a reszta mniej wiecej sie zgadza na razie smakuje
nieźle ale pomimo zlewania nie klaruje sie :(
> aha ten ostatni przepis wypróbowałem, było super
> Jędrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-10-08 18:18:16
Temat: Re: wino z ryżudolby napisał(a):
> Ku.... ryzu nie wypłukałem a reszta mniej wiecej sie zgadza na razie
> smakuje nieźle ale pomimo zlewania nie klaruje sie :(
Sklaruje się a jeśli nie to proponuję przefiltrować. Lejek
wyłożyć gazą (taką z apteki) złożoną kilkakrotnie i
przecedzać po trochu, w razie potrzeby zmieniając gazę.
Pozostawić do odstania, a po odstaniu za kilka dni można
proces powtórzyć.
Pozdrawiam
Rablinka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |