Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia witam

Grupy

Szukaj w grupach

 

witam

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-08-26 17:58:30

Temat: witam
Od: "sosnowski" <m...@e...com> szukaj wiadomości tego autora

Dzień dobry!
Nazywam się Michał, zamieszkuję Warszawę (co akurat ma swoje dobre i złe
strony...) i chciałem się tylko przedstawić. Bo bardzo tę Grupe lubię, a z
przepisów korzystam nagminnie.I cuda w kuchni wtedy powstają:-)))
Niestety raczej ze mnie odtwórca niż kreator potraw. Toteż na razie (bardzo
proszę...) nie podam przepisu wkupnego.
Ale jak się ośmielę to z dzika rozkoszą.
Może być?
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-08-26 18:14:55

Temat: Re: witam
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


----- Original Message -----
From: "sosnowski" <m...@e...com>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, August 26, 2002 7:58 PM
Subject: witam


> Dzień dobry!
> Nazywam się Michał, zamieszkuję Warszawę (co akurat ma swoje dobre i złe
> strony...) i chciałem się tylko przedstawić. Bo bardzo tę Grupe lubię, a z
> przepisów korzystam nagminnie.I cuda w kuchni wtedy powstają:-)))
> Niestety raczej ze mnie odtwórca niż kreator potraw. Toteż na razie
(bardzo
> proszę...) nie podam przepisu wkupnego.
> Ale jak się ośmielę to z dzika rozkoszą.
> Może być?
> Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

lejesz miod na moje serce :-)))) i osmielaj sie - jak sie czlowiek w kuchni
osmiela i z wlasnej fantazji korzysta, to dopiero cuda wychodza ( a jak nie
wychodza, to szybciutko, na szufelke i sladu nie ma ;-)
Herbatka efemeryczna


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-08-26 18:44:09

Temat: Re: witam
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 26 Aug 2002 19:58:30 +0200, "sosnowski"
<m...@e...com> wrote:

>Dzień dobry!
>Nazywam się Michał, zamieszkuję Warszawę (co akurat ma swoje dobre i złe
>strony...) i chciałem się tylko przedstawić. Bo bardzo tę Grupe lubię, a z
>przepisów korzystam nagminnie.I cuda w kuchni wtedy powstają:-)))
>Niestety raczej ze mnie odtwórca niż kreator potraw. Toteż na razie (bardzo
>proszę...) nie podam przepisu wkupnego.
>Ale jak się ośmielę to z dzika rozkoszą.
>Może być?
>Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
>


osmiel sie osmiel! nie wiadomo co z tego wyjdzie, bo, pewnie jak
sam zauwazyles, podany jest jakis przepis albo pytanie o jakis i
nastepuja wariacje ;)))..na temat

Krysia
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Mam upiec gęś....
Hiszpania
kurkuma
paluszki ziemniaczane ala moja mama
ronic-czy ktos zna to ustrojstwo?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »