« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-12-11 20:56:31
Temat: wloszczyzna solona1ipol kg marchwi 70 dkg oietruszki korzen 70 dkg selera korzen 20 dkg natki
pietruszki 20dkg selera 25dkg cebuli 30 dkg porow 30dkg kapusty wloskiej 70dkg
soli.Wszystko umyc izetrzec na tarce o duzych oczkach lub pokrajac jak
natkipietruszki selera pora nasolic zostawic na noc rano ubic w czyste sloiki
nie posteryzowac.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-12-12 08:19:07
Temat: Re: wloszczyzna solona
k...@o...pl wrote:
> 1ipol kg marchwi 70 dkg oietruszki korzen 70 dkg selera korzen 20 dkg natki
> pietruszki 20dkg selera 25dkg cebuli 30 dkg porow 30dkg kapusty wloskiej 70dkg
> soli.Wszystko umyc izetrzec na tarce o duzych oczkach lub pokrajac jak
> natkipietruszki selera pora nasolic zostawic na noc rano ubic w czyste sloiki
> nie posteryzowac.
>
I trzymać w lodówce:)
Super sprawa do zupek na zimę.
Mich'ata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-12 13:01:24
Temat: Re: wloszczyzna solona> I trzymać w lodówce:)
> Super sprawa do zupek na zimę.
>
> Mich'ata
>
A jak dlugo to mozna trzymac i sie nie popsuje?
--
Magda - Slonko (Wroclaw)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-12 14:48:12
Temat: Re: wloszczyzna solona
slonko wrote:
> > I trzymać w lodówce:)
> > Super sprawa do zupek na zimę.
> >
> > Mich'ata
> >
>
> A jak dlugo to mozna trzymac i sie nie popsuje?
>
>
Całą zimę można trzymać w lodówce.Tylko mocno upchane w tych słoiczkach.
Nie popsuje się z pewnościa.
Mich'ata (Wrocław:)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |