Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia wok fackelmann

Grupy

Szukaj w grupach

 

wok fackelmann

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2006-09-28 05:55:12

Temat: Re: wok fackelmann
Od: Jacek Ostaszewski <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

tomolek napisał(a):
> Taki zeliwny, jest w makro za jakies 70 zl, warto kupic? moze ktos ma i
> podzieli sie wrazeniami :)
> dziekuje i pozdrawiam
> t.
>
>

Jako wok to raczej nie działa, ja - osobiście - wolę w charakterze woka
ten z Ikei (też daleki od ideału), ale mam też żeliwny "wok" i dzaiała
dobrze w szcybkim przygotowywaniu dań a'la chinesse, na przykład dla
niespodziewanych gości: mieszanka chińska mrożonka, jakieś mięso,
makaron (chiński), orzeszki, mleczko kokosowe, przyprawy. Powstaje
wiaderko zazwyczaj apetycznej potrawy...
--
JackOss - bez synaturki!

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pryskający olej
za słone kiszone ogórki
KWAS Z BURAKOW
przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie
Powidła śliwkowe

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »