Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Miroslaw Kwasniak <m...@i...zind.ikem.pwr.wroc.pl>
Znaleziono: 10 wiadomości





Re: Kanciasta szynka.

2013-05-09 16:17:49 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

Ikselka <i...@g...pl> wrote: > Dnia Thu, 9 May 2013 13:09:41 +0000 (UTC), Miroslaw Kwasniak napisał(a): > >>> Tradycyjna szynka w swoim składzie ma jedynie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kurczak odchodzący od kości

2012-12-12 10:14:18 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

wolim <n...@p...tu> wrote: > W dniu 2012-12-10 08:31, case pisze: >> Upiekłem ostatnio kilka udek w rękawie w 200stC przez 1,5h z termoobiegiem, >> ale mięso dość ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smacznego.

2013-03-25 11:55:49 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

Staroć. Technika robi postępy :( Teraz surowe mięso w sklepie jest napompowane taką chemią, że nawet wytrzyma pieczenie :( [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mokry sernik jak

2013-04-22 08:14:15 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

lamia3c <l...@t...pl> wrote: > Chodzi jednak o sernik pieczony. Zmniejszyć ilość / nie używać zagęstników typu mąka, skrobia czy kasza manna. Zwiększyć ilość ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kanciasta szynka.

2013-05-09 15:09:41 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

Ikselka <i...@g...pl> wrote: > Tradycyjna szynka w swoim składzie ma jedynie mięso, sól i przyprawy. Ta z Taaak, to dlaczego była/jest czerwona? > masowej produkcji ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kanciasta szynka.

2013-05-09 15:10:34 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

LeonKame <k...@l...com> wrote: > Ja kupuje miecho tylko u rzeznika ! Mam nadzieję, że u uczciwego. Surowe mięso też może być napompowane. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kanciasta szynka.

2013-05-10 10:11:05 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

"Dariusz K. Ładziak" <d...@n...pl> wrote: > > Ciekawe kiedy zakłady wędliniarskie zostaną połączone z z warsztatami > blacharstwa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Babka cytrynowa jak od Sowy

2013-07-11 20:53:50 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

Feniks z popiołów <x...@p...fm> wrote: > W dniu 2013-07-08 21:25, Sara pisze: >> >> Od Sowy nie znam, ale może to coś w tym stylu? >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzone ryby

2012-12-18 14:37:37 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

Stefan <s...@o...pl> wrote: > > Użytkownik ""Dariusz K. Ładziak"" <d...@n...pl> napisał w > wiadomości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kiełbasa własnego wyrobu

2013-06-13 13:25:28 | Miroslaw Kwasniak inne posty tego autora

k...@g...com wrote: > Tak. Płynne koncentraty to czysta natura. Spalają wyselekcjonowane gatunki > drewna w kontrolowanych warunkach. Dym oczyszczają w płuczkach wodnych. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]