Szukana fraza: Autor: "Agnes" <v...@t...pl>
Znaleziono: 48 wiadomości
2001-11-12 10:55:55 | Agnes inne posty tego autora
> > Agnes, co to jest grand bleu?????? Qd Ser plesniowy. W nazwie na pewno bylo bleu, moze cos pomylilam z pierwsza czescia, bo nie moge znalezc w zadnej wyszukiwarce takiego sera ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: majonez kielecki - wreszcie sprawdzilam2002-01-22 20:41:48 | Agnes inne posty tego autora
Ale z Ciebie diablica :-)\ -- Agnes Użytkownik "Margolka Sularczyk" <m...@p...bg.univ.gda.pl> napisał w wiadomości news:a2jqn9$elp$5@news.tpi.pl... > > Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ratunku "wypryszczylo" mnie tydzien przed impreza2002-11-04 17:40:29 | Agnes inne posty tego autora
Co do korektora goraco polecam Maybelline "Great Wear" - jedna z najlepszych rzeczy na jakie trafilam w mojej walce z tradzikiem. Co prawda nie jest chyba stricte antybakteryjny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.uroda
Re: ratunku "wypryszczylo" mnie tydzien przed impreza2002-11-04 20:23:18 | Agnes inne posty tego autora
> dzieki bardzo, a mozesz mi powiedziec w jakiej mniej wiecej cenie? Kurcze, nie pamietam - tak dawno go kupilam ;-) Wczesniej uzywalam czeskiego Dermacolu w tubce, ktory kosztowal ok ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.uroda
empanadas - warto sprobowac!2002-01-15 12:28:44 | Agnes inne posty tego autora
Chce Was zachecic do sprobowania pierogow argentynskich empanadas - kiedys przepis podawala Agnieszka Kreglicka na lamach GW "Wysokie Obcasy" (znalazlam go na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: empanadas - warto sprobowac!2002-01-15 13:13:53 | Agnes inne posty tego autora
> Czy te pierogi smazy sie surowe, czy najpierw gotuje a potem smaży? > Z początku postu(gdzie jest przepis na ciasto) wynika, ze chyba od razu sie > smazy... Tak, od razu sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: empanadas - warto sprobowac!2002-01-15 14:20:44 | Agnes inne posty tego autora
Ja podsmazylam cebule, ale z tego przepisu wynika ze wcale nie trzeba. W takim razie wg. uznania - zlotym srodkiem bedzie lekko zblanszowac :-) -- Agnes [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tarta-do Kaliope2002-01-16 08:09:56 | Agnes inne posty tego autora
Nie wiem jaki mialas przepis na ciasto, ale ja - a jestem wielbicielka tart - zawsze podpiekam wczesniej sam spod tak okolo 15 - 20 minut w piekarniku. Potem nakladam farsz i jeszcze raz do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: majonez kielecki - wreszcie sprawdzilam2002-01-22 12:08:22 | Agnes inne posty tego autora
Nie moge sie nadziwic, ze tylu jest zwolennikow kieleckiego. Mieszkam na Slasku, gdzie nie ma problemu z dostaniem kieleckiego czy dekoracyjnego, ale ja jednak po kilku probach stalam sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
"uczta babette" - dzis w tv2002-02-01 15:09:21 | Agnes inne posty tego autora
Dzis w nocy (dlaczego tak pozno???) o 1:30 w PR 2 TVP leci "Uczta Babette" - moim zdaniem jeden najpiekniejszych filmow, a zwlaszcza tych poswieconych sztuce kulinarnej. Goraco ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia