Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: tomasoburkaso <t...@g...pl>
Znaleziono: 54 wiadomości





Re: co z białka

2005-06-01 19:34:15 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik Wladyslaw Los napisał: > In article <d7l07a$k5h$1@nemesis.news.tpi.pl>, > tomasoburkaso <t...@g...pl> wrote: > > >>oprócz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z białka

2005-06-01 19:34:49 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik Wladyslaw Los napisał: > In article <d7l07a$k5h$1@nemesis.news.tpi.pl>, > tomasoburkaso <t...@g...pl> wrote: > > >>oprócz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przebita śmietana

2005-07-13 19:34:50 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik cherokee napisał: > Użytkownik "tomasoburkaso" <t...@g...pl> napisał w > wiadomości news:db3e90$kss$1@atlantis.news.tpi.pl... > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie tabletki do zmywarki Whirlpool, ewenuralnie jakie specyfiki do niej ?

2005-06-18 13:39:14 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik medea napisał: > tomasoburkaso napisał(a): > >> >>> Sól -- najtańszą sól do zmywarek jaką dostaniesz. W końcu to zwykła >>> sól ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos serowy

2005-07-10 21:28:55 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik Waldemar Krzok napisał: > tomasoburkaso wrote: > >> Taki sosik do tacos. Jak? >> >> czy ktoś wie? i powie mnie. > > > powiedzieć ciebie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy

2005-07-10 16:38:53 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik taora napisał: > Użytkownik " nowa16" <n...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości > news:dambb5$4rq$1@inews.gazeta.pl... > >>Ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: karmelizowany cukier .. bardziej miekki ?

2005-03-23 14:03:39 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Użytkownik Chesky napisał: > co dodac do skarmelizowanego cukru by po zastygnieciu > byl bardziej miekki? > > - Karmel jest w postaci krystalicznej tak jak cukier, cukier ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ile czasu

2005-03-24 12:04:46 | tomasoburkaso inne posty tego autora

> witam > > ile dni moga lezej ugotowane jajka ( pisanki w tep. pokojowej ) zeby mozna > bylo je bezpiecznie zjesc ? > Jadłem twarde jaja na 3 dzień po ugotowaniu. W ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

szynka glazurowana chińska

2005-03-25 17:29:13 | tomasoburkaso inne posty tego autora

Wiem że przepis istnieje. Ale gdzie. Jeżeli ktoś ma w dyspozycji wdzięcznym będę bardzo, bardzo smacznie. Byłototo w jakiejś chińskiej kuchni po polsku. Pozdrawiam ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: :( zpomnialam

2005-03-25 21:29:48 | tomasoburkaso inne posty tego autora

> A ja wlasnie zapomnialam dac do ciasta proszku do pieczenia. Nigdy mi sie to > nie zdarzylo:( Jestem ciekawa czy to co wyjdzie da sie zjesc z chociaz > dzemem... > a robie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 6