« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-07-10 16:32:00
Temat: sos serowyTaki sosik do tacos. Jak?
czy ktoś wie? i powie mnie.
tomaso
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-07-10 17:15:01
Temat: Re: sos serowytomasoburkaso wrote:
> Taki sosik do tacos. Jak?
>
> czy ktoś wie? i powie mnie.
powiedzieć ciebie?
Znaczy ten amerykański sosik?
Bierzesz cheddarek, ścierasz na tareczce, możesz wziąć pacuszkę
topionego cheddarka. Topisz w garnuszku ze śmietanką lub mleczkiem.
Sosik gotowy. Możesz dodać papryczki, chilliczka lub innych przyprawek
do smaku.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-07-10 19:46:49
Temat: Re: sos serowyWaldemar Krzok wrote:
>Bierzesz cheddarek, ścierasz na tareczce, możesz wziąć pacuszkę
>topionego cheddarka. Topisz w garnuszku ze śmietanką lub mleczkiem.
>Sosik gotowy. Możesz dodać papryczki, chilliczka lub innych przyprawek
>do smaku.
>
>
Smaczku, pomyliles sie.
Kot, po uczcie srodziemnomorskiej, a za oknem przepiekne, pastelowe
chmury...
--
Dodawaj ZA DARMO ogłoszenia do Aaaby.pl i Gazety Stołecznej: Dla dziecka, Fotografia,
Hobby, Książki, Odzież, RTV i AGD, Meble, Telefony
http://www.aaaby.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-07-10 21:28:55
Temat: Re: sos serowyUżytkownik Waldemar Krzok napisał:
> tomasoburkaso wrote:
>
>> Taki sosik do tacos. Jak?
>>
>> czy ktoś wie? i powie mnie.
>
>
> powiedzieć ciebie?
>
> Znaczy ten amerykański sosik?
>
> Bierzesz cheddarek, ścierasz na tareczce, możesz wziąć pacuszkę
> topionego cheddarka. Topisz w garnuszku ze śmietanką lub mleczkiem.
> Sosik gotowy. Możesz dodać papryczki, chilliczka lub innych przyprawek
> do smaku.
No tak cheddarek, cholera, 70 za killogram. Chyba uruchomię produkcję
cheddarka w piwnicy. Albo prawdziwego Cheddara zabójcy.
Merci
tomaso
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-07-10 21:57:09
Temat: Re: sos serowytomasoburkaso wrote:
>> Bierzesz cheddarek, ścierasz na tareczce, możesz wziąć pacuszkę
>> topionego cheddarka. Topisz w garnuszku ze śmietanką lub mleczkiem.
>> Sosik gotowy. Możesz dodać papryczki, chilliczka lub innych przyprawek
>> do smaku.
>
>
> No tak cheddarek, cholera, 70 za killogram. Chyba uruchomię produkcję
> cheddarka w piwnicy. Albo prawdziwego Cheddara zabójcy.
spróbuj na topionym serze z serii bardziej pikantnych i dodaj parę
przypraw do smaku.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-07-11 06:33:36
Temat: Re: sos serowy
Użytkownik "tomasoburkaso" napisał...
> No tak cheddarek, cholera, 70 za killogram. Chyba uruchomię produkcję
> cheddarka w piwnicy. Albo prawdziwego Cheddara zabójcy.
jesli masz dostęp - poszukaj w Tesco na polce z pakowanymi serami.
bywa tam cheddar firmowany przez tesco - ok 21 pln za kg.
nie jest to Cheddar tylko cheddar, ale IMO wart tych pieniędzy.
mac.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2005-07-11 09:58:31
Temat: Re: sos serowy>>No tak cheddarek, cholera, 70 za killogram. Chyba uruchomię produkcję
>>cheddarka w piwnicy. Albo prawdziwego Cheddara zabójcy.
>
>
> jesli masz dostęp - poszukaj w Tesco na polce z pakowanymi serami.
> bywa tam cheddar firmowany przez tesco - ok 21 pln za kg.
> nie jest to Cheddar tylko cheddar, ale IMO wart tych pieniędzy.>
> mac.
Dzięki, będę szukał.
Tomaso
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2005-07-11 10:32:37
Temat: Re: sos serowyOn Mon, 11 Jul 2005 08:33:36 +0200, "maciej debski"
<mac@not_for_spammers.tv> wrote:
>
>U?ytkownik "tomasoburkaso" napisa?...
>> No tak cheddarek, cholera, 70 za killogram. Chyba uruchomi? produkcj?
>> cheddarka w piwnicy. Albo prawdziwego Cheddara zabójcy.
>
>jesli masz dost?p - poszukaj w Tesco na polce z pakowanymi serami.
>bywa tam cheddar firmowany przez tesco - ok 21 pln za kg.
>nie jest to Cheddar tylko cheddar, ale IMO wart tych pieni?dzy.
>
>mac.
>
Cheddar przez duze "C" to jest tylko stamtad, cala reszta to
cheddar...
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2005-07-11 12:41:48
Temat: Re: sos serowy
Użytkownik "Krysia Thompson" napisał...
> Cheddar przez duze "C" to jest tylko stamtad, cala reszta to
> cheddar...
posypuję głowę popiołem,
choć chodziło mi o ilość czedaru w czedarze...
mac.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2005-07-11 12:49:12
Temat: Re: sos serowy
Użytkownik "maciej debski" <mac@not_for_spammers.tv> napisał w wiadomości
news:datpfh$ho6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> posypuję głowę popiołem,
> choć chodziło mi o ilość czedaru w czedarze...
>
jak o ilość dębu w debskim
tarator
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |