« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-07-09 13:09:28
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typyDnia 2005-07-09 12:55:56 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *taora* skreślił te oto słowa:
>> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko?
>
> nikr nie wymienil danone - nie smakuje wam?
Nie.
Danone smakuje głównie wodą.
Dobre sa Milko, Bakoma i kefir z Kościana.
--
Lia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-07-09 15:52:55
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typyLia <L...@p...onet.pl> napisał(a):
> Dnia 2005-07-09 12:55:56 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
> przyrody grupowicz *taora* skreślił te oto słowa:
>
>
> >> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko?
> >
> > nikr nie wymienil danone - nie smakuje wam?
>
> Nie.
> Danone smakuje głównie wodą.
>
> Dobre sa Milko, Bakoma i kefir z Kościana.
Z Danone lubię tylko ich jogurt naturalny. Kefir jest za wodnisty.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2005-07-09 15:57:41
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Użytkownik " nowa16" <n...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:dambb5$4rq$1@inews.gazeta.pl...
> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko? Czy ktoś z Was pił
> maślanę wiśniową Robico?
>
Milko i Robico jest nico!
Czy ktoś wie dlaczego zniknęły wyroby z Sanoka?
Moja lista:
kefir - Grodzisk Mazowiecki
maślanka - kiedyś Sanok
śmietana - Krasnystaw
serek - Chełm
tarator
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2005-07-09 17:40:49
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Użytkownik "tarator" <t...@o...pl> napisał w wiadomości
news:daosfd$3d1$1@nemesis.news.tpi.pl...
> śmietana - Krasnystaw
O tak :D i jeszcze somlek, czy jakos tak... :)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2005-07-09 18:45:31
Temat: Maślanka tylko z Torunia> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko? Czy ktoś z Was pił
> maślanę wiśniową Robico?
j.w Polecam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2005-07-09 21:16:14
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dap2i5$j5p$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "tarator" <t...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:daosfd$3d1$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>> śmietana - Krasnystaw
>
> O tak :D i jeszcze somlek, czy jakos tak... :)
Biomlek z Chełma.
Serek Bieluch, ale tylko ten naturalny.
Kiedyś mieli super kefir. Teraz zdaje się poszli na ilość.
tarator
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
17. Data: 2005-07-10 12:02:08
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typyUżytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dap2i5$j5p$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "tarator" <t...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:daosfd$3d1$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>> śmietana - Krasnystaw
>
> O tak :D i jeszcze somlek, czy jakos tak... :)
> Pozdrawiam, Agata
Najlepsza (do zupy) śmietana jest 18% z Piątnicy - taka w żółtym
opakowaniu z napisem: "do zupy". używam jej, już chyba z 5 czy 6 lat i
jeszcze nigdy się nie zważyła :)
Ania
--
*~*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *~*~*
*~*~* Chcesz zagrać? Szukaj na Kurniku: jainaproudmoore *~*~*
~*~*~*~*~* Moje dziecki: http://tinyurl.com/bdgxw *~*~*~*~*~
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
18. Data: 2005-07-10 12:31:20
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Użytkownik "@nn" <jurek@post> napisał w wiadomości
news:42d10d32$1@news.home.net.pl...
>
> Najlepsza (do zupy) śmietana jest 18% z Piątnicy - taka w żółtym
> opakowaniu z napisem: "do zupy". używam jej, już chyba z 5 czy 6 lat i
> jeszcze nigdy się nie zważyła :)
A jaki ma skład? Bo mi sie wydaje, ze tam się roi od stabilizatorów i innych
mączek chleba świetojańskiego ;)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
19. Data: 2005-07-10 16:38:53
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typyUżytkownik taora napisał:
> Użytkownik " nowa16" <n...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
> news:dambb5$4rq$1@inews.gazeta.pl...
>
>>Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko?
>
>
> nikr nie wymienil danone - nie smakuje wam?
A czy komuś smakuje cokolwiek danona? Oprócz aktorów w reklamach?
tomaso
Żaden z produktów tej marki nie wytrzymuje porównawczych testów
smakowych. Oczywiście w "oficjalnych" rankingach na smak i zawartośc
bakterii będzie niekwestionowanym ble ble ble ble ble ble ble itd...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
20. Data: 2005-07-10 19:12:35
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typyUżytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dar4pf$5u$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "@nn" <jurek@post> napisał w wiadomości
> news:42d10d32$1@news.home.net.pl...
>
>>
>> Najlepsza (do zupy) śmietana jest 18% z Piątnicy - taka w żółtym
>> opakowaniu z napisem: "do zupy". używam jej, już chyba z 5 czy 6 lat
>> i
>> jeszcze nigdy się nie zważyła :)
>
> A jaki ma skład? Bo mi sie wydaje, ze tam się roi od stabilizatorów i
> innych
> mączek chleba świetojańskiego ;)
Pewnie jakieś są - nie zmienia to jednak faktu, że ja ją lubię :))
Ania
--
*~*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *~*~*
*~*~* Chcesz zagrać? Szukaj na Kurniku: jainaproudmoore *~*~*
~*~*~*~*~* Moje dziecki: http://tinyurl.com/bdgxw *~*~*~*~*~
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |