« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-07-08 16:58:13
Temat: Maślanki i Kefiry - Wasze typyJa preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko? Czy ktoś z Was pił
maślanę wiśniową Robico?
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-07-08 17:04:53
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy nowa16 <n...@W...gazeta.pl> napisał(a):
> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko?
Milko jest bardzo smaczne, potwierdzam :) Smaczne są zwykle lokalne wyroby
mleczarskie, natomiast wyroby koncernów trącą mi mąką, czy czymś takim /chodzi
o takie wrażenie , że jest tam jakiś proszek/.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-07-08 17:58:46
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Użytkownik " nowa16" <n...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:dambb5$4rq$1@inews.gazeta.pl...
> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko? Czy ktoś z Was pił
> maślanę wiśniową Robico?
Maślanka Rolmlecz, jako jedyna ma maślankę w składzie (z oglądanych przeze
mnie) i chyba tylko mleko jeszcze, bez żadnych mączek, stabilizatorów i
innych cudów. Smaczna bardzo,
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-07-08 21:41:50
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:damf84$ieb$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik " nowa16" <n...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
> news:dambb5$4rq$1@inews.gazeta.pl...
>> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko? Czy ktoś z Was pił
>> maślanę wiśniową Robico?
>
> Maślanka Rolmlecz, jako jedyna ma maślankę w składzie (z oglądanych przeze
> mnie) i chyba tylko mleko jeszcze, bez żadnych mączek, stabilizatorów i
> innych cudów. Smaczna bardzo,
> Pozdrawiam, Agata
>
Mi najbardziej smakuje kefir Robico, ma naprawdę smak dawnego kefiru i też
jest bez dodatków. Można nawet powiedzieć, że ma smak "pikantny". Tylko jest
jeden warunek. Nie może być zbyt świeży bo przypomina mleko. Musi postać
troszkę w normalnej temperaturze (nie na słońcu) a potem schłodzić go w
lodówce. Będzie wtedy gęsty i smaczny.
Ponadto (dla mnie zaleta) zakręcane butelki 400 ml.
Zirhan
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-07-08 22:08:39
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Le vendredi 8 juillet 2005 ŕ 19:04:53, dans <dambnl$617$1@inews.gazeta.pl> vous
écriviez :
> nowa16 <n...@W...gazeta.pl> napisał(a):
>> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko?
> Milko jest bardzo smaczne, potwierdzam :) Smaczne są zwykle lokalne wyroby
> mleczarskie, natomiast wyroby koncernów trącą mi mąką, czy czymś takim /chodzi
> o takie wrażenie , że jest tam jakiś proszek/.
A Milko jest lokalnym wyrobem czy koncernem ?
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-07-09 07:35:02
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy> Mi najbardziej smakuje kefir Robico, ma naprawdę smak dawnego kefiru i
też
> jest bez dodatków. Można nawet powiedzieć, że ma smak "pikantny". Tylko
jest
> jeden warunek. Nie może być zbyt świeży bo przypomina mleko. Musi postać
> troszkę w normalnej temperaturze (nie na słońcu) a potem schłodzić go w
> lodówce. Będzie wtedy gęsty i smaczny.
> Ponadto (dla mnie zaleta) zakręcane butelki 400 ml.
> Zirhan
>
dla mnie Robico jest za bardzo "gazowany"
preferuje Campine i Milko
Pozdrawiam,
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2005-07-09 07:55:11
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typyEwa (siostra Ani) N. <n...@y...com> napisał(a):
> A Milko jest lokalnym wyrobem czy koncernem ?
Milko to marka należąca do Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol z Grajewa :). To
największa polska spółdzielnia mleczarska, w której skład wchodzi siedem
zakładów przetwórczych: w Grajewie, Kolnie, Mrągowie, Sejnach, Augustowie,
Zambrowie i Bydgoszczy. /tyle z ich witrynki/
Zdaje się, że jeszcze nie mają ambicji, żeby ich wyroby stały się jeszcze
lepsze, więc póki co wychodzi smacznie :)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2005-07-09 10:39:56
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typyEwusek <e...@n...o2.pl> napisał(a):
> dla mnie Robico jest za bardzo "gazowany"
> preferuje Campine i Milko
>
> Pozdrawiam,
> Ewa
Zgadzam się, spróbowałam Robico, bo lubię wiśniowy smak, ale niestety nie
zasmakował mi ("gazowany" to dobre określenie). Pozostanę wierna naturalnej
maślance Milko i oczywiście kefirowi Milko, który jest nie do pobicia (za
konsystencję, smak i opakowanie)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2005-07-09 10:55:56
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Użytkownik " nowa16" <n...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:dambb5$4rq$1@inews.gazeta.pl...
> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko?
nikr nie wymienil danone - nie smakuje wam?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2005-07-09 12:25:46
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typytaora <t...@g...pl> napisał(a):
> nikr nie wymienil danone - nie smakuje wam?
Mnie nie, za mało podobny do naturalnego produktu. Zresztą od czasu
zmasowanego ataku niemądrymi reklamami, omijam wyroby danona szerokim łukiem
:)Jeszcze kto pomyśli, ze wierzę w cudotwórczą moc danona ;)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |