Szukana fraza: Autor: marzka <m...@w...pl>
Znaleziono: 12 wiadomości
2001-01-26 21:58:26 | marzka inne posty tego autora
Dorota Lorka wrote: > > Użytkownik "marzka" <m...@w...pl> napisał w wiadomości > > > rena wrote: > > > > > > A oto przepis: > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Palmiry2001-01-19 08:33:31 | marzka inne posty tego autora
marzka wrote: > Mieszkajac (daaawno temu) w Warszawie czesto jadalam (szczerze mowic > uwielbialam je) takie ciasta z kruchego ciasta ktore nazywaly sie > Palmiry (spotkalam sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaki program edukacyjny dla 7 latka (matematyka)??2001-04-14 08:35:41 | marzka inne posty tego autora
aeternus wrote: > Na co ? Na ortografię ? KSIĄŻKI KSIĄŻKI KSIĄŻKI > Nie znam ludzi, którzy w dzieciństwie dużo czytali i mają problemy z > ortografią. Ja znam ;-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.edukacja
Re: Palmiry2001-01-19 12:50:24 | marzka inne posty tego autora
batory wrote: > I nazywają sie palmiery. No dobra - dwie wpadki ;-( Ale co oni robia ze to tak smakuje ???? -- pozdrawiam marzka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: OT- CILEST odpowiedzi na mój post2001-05-15 18:40:12 | marzka inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" wrote: > Czy cilest to takie niebieskie tabletki? jednofazowy i niebieski ... fuj! Kiedys juz o tym pisalas ... ja tez nie lubie zielonych i niebieskich ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Palmiry2001-01-17 00:32:42 | marzka inne posty tego autora
Mieszkajac (daaawno temu) w Warszawie czesto jadalam (szczerze mowic uwielbialam je) takie ciasta z kruchego ciasta ktore nazywaly sie Palmiry (spotkalam sie tez z nazwa "swinskie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co do jedzenia z Czech?2001-01-17 04:57:12 | marzka inne posty tego autora
Dorota Szeliga wrote: > Nie chodzi mi bynajmniej o to, co się bardziej opłaca kupić u braci > Czechów, tylko czy znacie może jakieś ichnie ciekawostki kulinarne, > które ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Palmiry2001-01-22 07:02:10 | marzka inne posty tego autora
"Mała" wrote: > O ile wiem robi się placek z ciasta francuskiego, obsypuje z obu stron > cukrem, zwija ciasno w takie "uszy", kroi na plastry i piecze. Mala ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: coś z kapusty pekińskiej2001-01-22 12:16:40 | marzka inne posty tego autora
krycha wrote: > Może ktoś podzieli się ze mną przepisem na smakowitą surówkę, której głównym > składnikiem jest kapusta pekińska. > Pozdrawiam Krystyna Taka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jeszcze cos z kapusty pekinskiej2001-01-23 11:38:37 | marzka inne posty tego autora
Magda Rzepka wrote: > Hej Pat (boski skrot...) juz wyjasniam :) > Patrycja Kazala wrote: > >> a nie jest za krucha/delikatna? nie rozpada sie? nie lamie? > Nie, tylko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia