Szukana fraza: Autor: Michal Jankowski <m...@f...edu.pl>
Znaleziono: 1317 wiadomości
2005-10-20 08:56:55 | Michal Jankowski inne posty tego autora
Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX> writes: >>Fakt. Golonke trzeba mu wyluzowac i pokroic. > > Mleko, ser, maslo. Też trzeba wyluzowac? MJ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gorąca czekolada2005-10-21 12:50:01 | Michal Jankowski inne posty tego autora
"Akulka" <s...@g...pl> writes: > bo wszystko co najcenniejsze w czekoladzie zabija...mleko, niestety. Taa, bo krasnoludki do niego sikają. MJ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gorąca czekolada2005-10-21 13:47:13 | Michal Jankowski inne posty tego autora
"Akulka" <s...@g...pl> writes: > I nie o jakość mleka chodzi, a o połączenie czekolady z tymże. I jakież to uznane naukowe autorytety głoszą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gorąca czekolada2005-10-21 17:51:43 | Michal Jankowski inne posty tego autora
Astarael <a...@l...pl> writes: > _Unikatowych_. Unikalne to znaczy dające się unikać. ;P > > PS Przeklinam mego profesora, który mnie na ten błąd leksykalny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tiramisu - pytanie.2005-10-28 09:38:40 | Michal Jankowski inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> writes: Kodowanie masz zepsute. MJ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pańska skórka2005-11-04 06:13:27 | Michal Jankowski inne posty tego autora
l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak) writes: > od Wedla. Wawel robil kiedys najgenialniejsza czekolade swiata - > licencyjna czekolade Van Huten (czyjak sie ta holenderska firma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [p] jablka pieczone2005-11-22 08:54:12 | Michal Jankowski inne posty tego autora
Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> writes: > Zamiast cukru należy włożyć łyżeczkę uprzednio przygotowanej żurawiny. ...borówek. Żurawina to jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: /NOT/ korek do wina2005-11-30 12:15:25 | Michal Jankowski inne posty tego autora
Gamon' <robaczyfka_M@LPA_gazeta.pl> writes: > Czym zamykacie napoczete wino? Nie lepiej wypić? MJ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: /NOT/ korek do wina2005-11-30 14:10:29 | Michal Jankowski inne posty tego autora
Gamon' <robaczyfka_M@LPA_gazeta.pl> writes: > Czasami zuzyje sie cala butelke, a czasem tylko odrobine. :) No, teraz sie przyznam, ze tez czasem zostawiamy na pozniej. Ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: majonez2005-12-23 22:05:08 | Michal Jankowski inne posty tego autora
"Atena" <a...@o...pl> writes: > No tak, zależy co kto lubi, ja zwracam jeszcze uwagęna etykietę,a > Hellmans i winiary sa konserwowane chemicznie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia