Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "ostry" <o...@e...com.pl>
Znaleziono: 751 wiadomości





Re: jajecznica

2000-01-31 07:39:26 | ostry inne posty tego autora

Wiele dostaleś przepisów. Ja podobnie jak Joanna uwielnbiam z cebulką siekaną dodaną do rozbełtanych jajek, a smażamy to na skwarakach z wędzonego i świeżego boczku -skwarki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Koniak czy brandy?

2000-01-31 08:29:05 | ostry inne posty tego autora

>Cognac to zastrzezona nazwa dla brandy produkowanego w rejonie Cognac we >Francji. Podobnie jak rzecz ma sie z szampanem. > >Przemyslaw Koziarski No nie tak byle jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Przepis raz

2000-01-31 10:21:47 | ostry inne posty tego autora

Przepis jeden ( znaczy pierwszy ) Gulasz ? ( nie w dosłownym tego słowa znaczeniu Władku :))) z dzika I. Skład : ok. 0,5 kg schabu z dzika ( pod handlową nazwą polędwica :), jendak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Przepis

2000-01-31 10:36:59 | ostry inne posty tego autora

A teraz drugi I. Skład : mięso cilęce - z udźca czy jakoś tak - chodzi o to wby można je było rozbić na placek ( jak schab :), morele suszone, znou wino ( tym razem białe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamrazanie

2000-01-31 12:28:46 | ostry inne posty tego autora

Może skład chemiczny nie, ale włókna mięśniowe pękają ( to się nazywa, że mięso kruszeje ) i może dlatego łatwiej bakteriom przenikać ??? A tak wogóle na należy zamrażać w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ruszt, grill itd....

2000-01-31 12:42:50 | ostry inne posty tego autora

Cóż, specjalistą nie jestem ale zapewne poza tym, że zależy to znowu o rodzaju mięsa to marynata ( a właściwie czas pozostawania mięsiwa w marnacie ma bardzo duże znaczenie) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co zrobic z zającem???

2000-01-31 12:58:35 | ostry inne posty tego autora

No coż, sarnine możesz spokojnie do zamrażarki włożyć ( bez skóry :) Bo przy tej pogodzie pewnie nie skruszeje ;). Co do zająca szwendał się na grupie przepis na potrawkę, a z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ruszt, grill itd....

2000-01-31 13:04:31 | ostry inne posty tego autora

>Za to Maciej Kuron uwaza, ze jest i wczoraj dal kolejny popis wiedzy i >zdolnosci (w glaskaniu sie po brzuchu) prezentujac szaszlyki. I co - pewnie jak na czas przygotowania to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co zrobic z zającem???

2000-01-31 13:05:32 | ostry inne posty tego autora

Zapomniałem Zapytać - piszesz z srwera brata, męża, szzwagra ??? Maćku Joanno ?:))) -----IZBA PRZYJEC PSS----- OS3 - 28752610 Member of Spammers Club ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dziczyzna?

2000-01-31 13:19:14 | ostry inne posty tego autora

Wczoraj gościł u mnie schab z dzika - doszedlem do wniosku, że jest o niebo lepszy od wieprzowego a cena ta sama - ok. 17 zł. za kg. -----IZBA PRZYJEC PSS----- OS3 - 28752610 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 57 . [ 58 ] . 59 ... 70 ... 76