Szukana fraza: Autor: Jerzy Nowak <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2006-04-26 19:06:49 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Barbara Czaplicka napisał(a): [...] > o przypomnij prosze onapisz tutaj, od kiedy jest datowana historia narodu > zydowskiego ..bo mnie sie wydaje, ze oni koncza wlasnie swoje 6 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieprz czerwony?2006-04-26 19:30:52 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Akulka napisał(a): > Użytkownik "Magdalena Bassett" <n...@b...com> napisał w > wiadomości news:444F980E.8080403@bluemoonlavender.com... >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jajecznica2006-04-28 07:36:31 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
po prostu dżdżowniczka napisał(a): [...] > imho jajecznicę robi się _na_ jajach: [...] http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=33702 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=69228 pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rozmowom z xxx NIE2006-04-28 07:41:48 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): [...] > ps. plonk Plonkujesz za poglady czy za trollizm? pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rozmowom z Panslavistą NIE2006-04-28 07:57:18 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
AcinwożdżD napisał(a): [...] > Bo poziom agresji w polskim internecie jest tylko szczytem góry lodowej, > którą to jest całe społeczeństwo. Usenecie! > I po to, abym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [ot] szkoda...2006-04-28 08:00:04 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > Cos ci sie pomylilo. Bynajmniej, tyle, ze dżudżu coś sie przykleiło do ... pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dowcip2006-04-28 08:06:20 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Protz napisał(a): > Użytkownik "@nn" <a...@p...pl> napisał > >> Bo moga? > > To wiem. > >> P.S. Z ciekawości pytam: kto to jest Protz, po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rozmowom z Panslavistą NIE2006-04-28 08:15:07 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
AcinwożdżD napisał(a): [...] > Jeszcze raz! Jeszcze raz! Encore! [...] > d. Bogusława Boniecka ,,Bądź medialny'' Co z tego żeś fajny gość Co z tego żeś laska okay Gdy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieprz czerwony?2006-04-28 08:39:39 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Waldemar Krzok napisał(a): > jest jeszcze inna skala oparta na zawartości alkaloidu capsaicin. Czysta > kapsaicyna ma ostrość 16000000, habanero ok 300000. Przelicznik do skali ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie techniczne2006-04-28 08:51:16 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
waldek napisał(a): > === > Jak wyciągacie kapary z tych wysokich, ale bardzo wąskich słoiczków? [...] Kup małe lub użyj wykałaczki. ;-) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia