Szukana fraza: Autor: wiku <s...@r...pl>
Znaleziono: 714 wiadomości
2004-09-06 07:59:34 | wiku inne posty tego autora
waldek wrote: > Było na grupie, przy okazji poprzedniej dyskusji, chyba z tydzień temu. wiem, ze bylo, bo stad zrodzil sie pomysl na suszenie :) ale sformulowanie suszyc do 1/4 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy komus sie udalo?2004-09-06 09:04:46 | wiku inne posty tego autora
juras wrote: >>Ja robiłam według tego przepisu sprzed paru (parunastu?) dni. >>Niestety, wyszła totalna klęska. Nie wiem, czy pomidory powinno się suszyć >>do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Hierba mate"2004-09-06 09:36:22 | wiku inne posty tego autora
juras wrote: > Nawet sklep wysylkowy znalazlem i komplecik zamowilem mam nadzieje, ze nie kupiles mate w torebkach (co to w ogole za pomysl?) wiku [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prawdziwki2004-09-06 10:09:20 | wiku inne posty tego autora
waldek wrote: > === > Jestem po udanym grzybobraniu i mam problemy ze znalezieniem ciekawych > przepisów chcialbym miec taki "problem" :))) wiku [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kiszona papryka2004-09-06 10:14:48 | wiku inne posty tego autora
waldek wrote: > === > Próbnie zakisiłem 3kg. Wyszła wspaniała. a jak kisiles ? (bo google podaje rozne wersje) wiku [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sosy w barach chińskich2004-09-07 09:38:13 | wiku inne posty tego autora
ktosia wrote: > - grzybki chinskie, pedy bambusa, sosy sojowe, papier ryzowy do sajgonek, > makaron sojowy itp. Ceny przystepne, choc jakosc tych towarow nie jest > podobno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sosy w barach chi?skich2004-09-07 10:02:18 | wiku inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: >>przynajmniej dobrego sosu sojowego powinnas kiedys sprobowac, o ile przy >>grzybach, pedach bambusa czy papierze ryzowym rzeczywiscie nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zostala mi soczewica zielona i co?2004-09-07 12:21:17 | wiku inne posty tego autora
gregorius wrote: > Witam > Wczoraj ugotowalismy zielona soczewice do przepisu salatkowego -wyszlo > calkiem calkiem,ale zostal mi jeszcze caly gar ugotowanej soczewicy,czy moze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: porkolt w Trójce2004-09-07 12:33:08 | wiku inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Dobra rada. Sprawdzałem tę audycję na stronach trójki, ale tam jest > tylko skrócony przepis, a nie cały tekst. Dziękuję, > jak sie ci cos uda ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z Ciastem Francuskim?2004-09-07 12:39:58 | wiku inne posty tego autora
Jelcyn wrote: > Kupilem wczoraj w markecie ciasto francuskie, z czym to mozna zrobic zeby > byl fajny obiadek? jak cos wiekszego to propnuje poledwice wellington jak cos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia