Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Mat S" <f...@p...onet.pl>
Znaleziono: 78 wiadomości





Re: otwieranie otwieraczem do puszek

2004-10-18 12:13:25 | Mat S inne posty tego autora

> - Byłoby zabawnie, gdyby się okazało, że ona ma pod spodem ten dzyndzel do > otwierania. > I wtedy Przemo odwrócił puszkę do góry nogami. I ten dzyndzel tam był. > :) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: otwieranie otwieraczem do puszek

2004-10-18 12:16:14 | Mat S inne posty tego autora

> zaawansowany z korbka (cos na ksztalt kokardy przylepionej do czegos, > co wyglada jakby resztki mechanizmu zegara) i mnie cholera bierze! to kup podobny do tego co masz, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O jogurcie jeszcze - co z nim/z niego można jeszcze ?

2004-10-18 12:20:43 | Mat S inne posty tego autora

> Jakieś połączenia z mięsem, serami, nalesnikami wchodza w grę ? A może coś > zupelnie nietypowego ? Waniliowy jogurt (kurcze-nie-wiem-jakiej-firmy) sprzedawany w "moim ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wina mołdawskie

2004-10-19 07:45:01 | Mat S inne posty tego autora

> Jakoś nie zwróciłam uwagi na cenę, kupiłam z sentymentu do win > mołdawskich:-) tam, gdzie ja kupuje - 18 zl. czyli barszcz. MS > Znajomi szwedzi bardzo sobie chwalili ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Arcydzięgiel - OT

2004-10-19 07:46:44 | Mat S inne posty tego autora

> Absyntem (w postaci ziela) faktycznie mogę służyć, belladonnę da się > zorganizować, a "rapowe ziarno" - czy to może chodzi o cannabis? To raczej > nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaki chlebek

2004-10-19 08:21:08 | Mat S inne posty tego autora

auchan w takim razie wita cie :) MS [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O pizzy jeszcze... hint technologiczny

2004-10-26 08:19:43 | Mat S inne posty tego autora

> > hej dajcie mi przepis na dobre ciasto do pizzy przepraszam, czy wlasnie zacytowalas caly post, zeby dopisac jedna linijke od siebie? hm... a ciasto drozdzowe to sie do pizzy nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O pizzy jeszcze... hint technologiczny

2004-10-27 13:36:56 | Mat S inne posty tego autora

> Inna metoda jest uzycie podwojnej blachy do pieczenia z warstwa powietrza > pomiedzy sciankami. Rozgrzewa sie rowno, szybko i znakomicie utrzymuje > temperature bez przypalania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jadlam coś dobrego z łososia

2004-10-27 13:58:33 | Mat S inne posty tego autora

> Akurat nikt mnie nie częstował, bo była to duża impreza ze szwedzkim > stołem. A jak wygląda to caraccio? pewnie mialo byc carpaccio... takie przezroczyste plasterki. a to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sól do kiszenia

2004-10-29 08:27:36 | Mat S inne posty tego autora

> Warzona jest bardziej słona i pozbawiona mikroelementów. > Znasz określenie biała śmierć? a kto kisi ogorki w kokainie? :) MS [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 8