Szukana fraza: Autor: "eM" <...@...c>
Znaleziono: 1711 wiadomości
2004-10-01 02:50:15 | eM eL inne posty tego autora
Ania Ladorucka <a...@n...wp.pl> napisał(a): > eM eL wrote: > > > Sprobuj jego metody w lozku ("wiesz ...to niezupelnie to, co robil X." > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cream of tartar - jak po naszemu?2004-10-11 12:17:05 | eM inne posty tego autora
"Wladyslaw Los" pisze: > Gdybyś zapuścił googla na grupy dyskusyjne, ze szczególnym > uwzględnieniem pl.rec.kuchnia, to dostałby? całkiem sporo informacji. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cream of tartar - jak po naszemu?2004-10-11 12:38:23 | eM inne posty tego autora
"Wladyslaw Los" pisze: >> eM to kobieta :-)), > > A skąd mam to niby wiedzieć? No z lekcji gramatyki jezyka polskiego :-). Np. napisalam: "Czy powinnam pojsc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cream of tartar - jak po naszemu?2004-10-11 19:29:36 | eM eL inne posty tego autora
eM <...@...c> napisał(a): >> For half a teaspoon of Cream of > Tartar, substitute one and a half teaspoons of lemon juice or vinegar. > Wiec tylko poczekam, niech jakis ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cream of tartar - jak po naszemu?2004-10-12 13:09:04 | eM inne posty tego autora
"eM eL" pisze: > jesli przepis zawiera "baking soda" i "cream of tartar" > polecaja uzywac "double-acting baking powder" jako substytutu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cream of tartar - jak po naszemu?2004-10-13 11:55:00 | eM inne posty tego autora
"Magdalena Bassett" pisze: > Jesli w skladnikach przepisu jest 1 lyzeczka sody i 1 lyzeczka c. of > t., wtenczas nalezy uzyc 2 lyzeczki proszku (albo 1.5 polskiego > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Halloween... smak pomaranczy z czekolada2004-10-14 12:05:39 | eM inne posty tego autora
"Agatek" pisze: > może coś czekoladowego z pomarańczami? > Rozejrzę się po sklepie jak eM poda przepis na ciacho :) Polaczenie pomaranczy z czekolada uwazam za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: swieży tuńczyk-usmazyć? OT2004-10-30 14:16:07 | eM eL inne posty tego autora
waldek <A...@o...pl> napisał(a): > eM eL wrote: > > > Sam zlowilem ok 250 funtowa (circa 100 kg) yellowfin tuna... > === > I co zrobiłeś z tą rybą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Peruwianska kuchnia2005-01-20 15:50:09 | eM inne posty tego autora
"eM eL" pisze: > Powaznie - choc ma 4 nogi i smakuje jak wieprz (naprawde!) to > przezyjesz szok za pierwszym razem - zwykle podaja na talerzu w > calosci (choc bez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: musztarda po obiedzie2005-02-04 16:27:52 | eM inne posty tego autora
"eM eL" radzi: > Stek z grilla z polewa musztardowa. Sprzedane :-). Zwlaszcza polaczenie musztardy z jablkami. Podejrzewalam, ze mozna, ale balam sie, ze mnie ktos podejrzy, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia