Szukana fraza: Autor: t...@g...com
Znaleziono: 70 wiadomości
2017-10-02 18:05:31 | t...@g...com inne posty tego autora
> Jak to "co" decyduje? > Zawsze ja decyduję, albo rodzina :) nie "kto" tylko "co". Napisałbym : "czytaj ze zrozumieniem", ale wiadomo jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Oszustwa hipermarketów.2017-10-03 08:41:05 | t...@g...com inne posty tego autora
Łajt Di, chociaż Ty, rzucasz promyk światła w te czeluście ciemności.:) Oczywiście, że każda generacja robi błędy, ale lepiej robić błędy i mieć ajfona niż żyć w kurnej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Oszustwa hipermarketów.2017-10-05 08:26:15 | t...@g...com inne posty tego autora
> tata zawsze mówił że oszczędza 20-30 zł na zdjęciach do dokumentów, bo starczy > że jeden pójdzie do fotografa :D. Jestem z Poznania. Miasta znanego z oszczędności i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa krem z dyni2017-10-05 21:52:47 | t...@g...com inne posty tego autora
> Jeść czosnek - no tak, umierasz zdrowszy, ale za to nie masz nikogo, kto > ci wodę poda na łożu śmierci... Życie bez czosnku byłoby niepełne. Zachęciłeś mnie do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ktoś coś sobie ozonuje?2018-03-13 22:29:03 | t...@g...com inne posty tego autora
Jarku pozdrawiam Ciebie, Ewę oraz kolegę od starych pierników (zapomniałem jego nicka niestety)... to tyle o srebrze z patyną...)) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ktoś coś sobie ozonuje?2018-03-14 17:03:56 | t...@g...com inne posty tego autora
Są dwa rodzaje ludzi: Jedni żyją cały czas w swoich wioskach murzyńskich gdzie wraz z instynktem stadnym razem idą na polowania, razem jedzą, śpią i razem wpadają w jeden mentalny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
świąteczne ciasto bergamotkowe2018-03-22 14:14:08 | t...@g...com inne posty tego autora
Dostałem kilka pomarańcz bergamotki z Włoch. Upiekłem ciasto. (Przepis poniżej) Wyszło bardzo aromatycznie. Bergamotkę można zastąpić zwykłą pomarańczą dodając kilka kropel ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co w chlebie piszczy?2018-03-28 09:10:39 | t...@g...com inne posty tego autora
Każdy chleb jest dobry jeżeli odpowiednio się go stostuje. Ja zazwyczaj piekę chleb. Jak wyjdzie to jem tak, a jak nie to tostuję. Nigdy nie wyrzucam. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co w chlebie piszczy?2018-03-28 17:44:48 | t...@g...com inne posty tego autora
>Chleb, przynajmniej ten w wydaniu północnym, sobie > odpuszczam. Miejsce kiszenia zakwasów jest w piekarni, nie w domu > (teraz dopiero uświadomiłem sobie litewskość mego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
baranina jagnięcina2018-04-03 10:55:37 | t...@g...com inne posty tego autora
Dlaczego tak trudno kupić w Polsce jagnięcinę i baraninę ? Czy można to zmienić ? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia