Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Znaleziono: 1044 wiadomości





Re: surówka z białej kapusty

2003-01-26 23:17:53 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Aga" <a...@i...pl> > Macie moze jakis pomysl na taka surowke?? > Aga > Prosze :-) Posiekana drobno [w paski, nie w kostke!] biala kapusta na grubej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grupy

2003-01-27 20:45:10 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > On Mon, 27 Jan 2003 18:21:04 +0100, "Ana" <a...@g...pl> > wrote: > > >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (do Walkie! i nie tylko) Przepis na pasztetową z wątróbek drobiowych - bardzo dobry

2003-01-27 21:14:19 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "walkie!" <w...@w...net.pl> Wlasnie dzis zakupilam 35 dkg watrobek zanim przeczytalam yten przepis, TO ZNAK - zrobie to w najblizszym czasie. Moje pytanie jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: surówka z białej kapusty

2003-01-28 00:22:11 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "waldek" <x...@o...pl> > > wymieszac duszac skladniki lapka - kapusta musi bowiem puscic sok > =========== > Jezeli kapusta jest biala to nie trzeba nic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (do Walkie! i nie tylko) Przepis na pasztetową z wątróbek drobiowych - bardzo dobry

2003-01-29 01:39:40 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Bask" <f...@w...pl> > > Przepraszam, ze sie wtracam , ale w oryginalnym przepisie bylo "sherry" a to > nie ma nic wspolnego z zadna nalewka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bimber

2003-01-29 18:57:29 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Qwax" <...@...Q> > Jak zrobić dobry ten z tematu?. > Odpowiedź: prof. dr hab. Ignacy Siemion Wydział Chemii UWr., ul.Joliot-Curie 14, 50-383 Wrocław ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szyneczka własnej roboty

2003-01-29 19:05:41 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Monika" <m...@N...poczta.onet.pl> > pieprz, liść laurowy), potrzymać w zajzajerze z 10 -14 dni, dokładnie a co to jest zajzer? (podejrzewam że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotować naturalny rosół?

2003-01-30 12:23:30 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Wlodzimierz Macewicz" <W...@i...pw.edu.pl> > > koniecznie zbierac ,,szumowiny'' (duzo tego daje mieso wolowe) > pozdrawiam WM Jesli gotuje sie w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grzyby w kuchni

2003-02-01 18:30:56 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: <g...@p...onet.pl> > Borowik szatański Byłbyś piewszy po II wojnie który znalazł ten gatunek... z mojej obecnej wiedzy na ten temat grzyba tego nie spotyka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiwi i galaretka - big problem

2003-02-13 22:50:11 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > On Thu, 13 Feb 2003 23:01:06 +0100, "szama" > <s...@p...onet.pl> wrote: > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 47 . [ 48 ] . 49 ... 60 ... 100 ... 105