Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Dariusz K. Ładziak" <l...@w...pdi.net>
Znaleziono: 54 wiadomości





Re: Smalec w sloiku

2008-09-21 23:59:41 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Panslavista napisał: > Pytanie - skoro masz s^(3)onine^ po co robi? smalec? Pokroi? s^(3)onine^ na > kawa^(3)ki, przesypa? grub? sol?, w^(3)o?y? do foliówki i do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: patelnię żeliwną - jaką

2008-09-29 23:37:15 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Prawusek napisał: > S? patelnie ?eliwne o ró?nym przeznaczeniu i wielko?ci oraz ró?nie > wykon~czone. Najcze^?ciej spotykane s? czarne, ale mo?na te? kupi? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak rozpoznać oliwę z młodych oliwek

2008-09-29 23:39:00 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik J-23 napisał: > Oliwa z oliwek powinna byc klarowna, Powiedz kto cię tak oszukał - może uda się ciebie pomścić??? W życiu nie próbowałeś nieklarowanej oliwy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przypalony garnek -czym domyć?

2008-09-29 23:41:59 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik nightmen napisał: > Powide^(3) absolutnie nie mozna sma?y? w miedzianym garnku , miedY" pod wp^(3)ywem > kwasu zawartego w soku ze oeliwek uwalnai bardzo szkodliwe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak rozpoznać oliwę z młodych oliwek

2008-09-30 23:46:03 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik J-23 napisał: > Moze bardziej szczegolowo przedstawisz meritum, bo nijak nie moge > odczytac sensu. A niby o czym mielibyśmy dyskutować jeśli po prostu nie wiesz co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tajemnica kiszenia kapusty

2008-10-11 22:16:00 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik TomekD napisał: [...] > Skąd ci się wziął ocet przy kiszeniu !? Pewnie z analizy organoleptycznej... Jak się ktoś stara nadmiernie zrobić łagodną w smaku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tajemnica kiszenia kapusty

2008-10-11 22:18:45 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik TomekD napisał: > Sól jest tylko dodatkiem a wszystko zleży od tego czy ruszy dobra > fermentacja mlekowa, wtedy robi się kwaśno i to co może przeszkadzać ginie. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tajemnica kiszenia kapusty

2008-10-16 01:21:55 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Aicha napisał: > Użytkownik "yapann" napisał: > >> Kojarzę, że w obecności jabłka cytrusy szybko >> dojrzewają - ale nie wiem, dlaczego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spaghetti carbonara?

2008-11-01 01:29:43 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik darkblue napisał: > Proszę bardzo. Przepis, który używam i stosuję w praktyce. Pamiętaj > tylko, że to ciężkie danie i należy je popijać sporą ilością ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sum zywy

2008-11-18 04:28:39 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Crimson napisał: > Sum został już zjedzony. > Doskonała ryba ! Zastosowałem najprostszy sposób: > patelnia, olej, sum w dzwonka obtoczony w mące, sól. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 6