Szukana fraza: Autor: "Aretkka" <a...@p...onet.pl>
Znaleziono: 621 wiadomości
2004-07-07 17:45:33 | Aretkka inne posty tego autora
> > > Nie wiecie, czym się trujecie > > > > > > "Ale chociaż o polskich rolnikach stosujących truciznę słyszy się ... > > > Az sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomysł na ciasto urodzinowe i pytanie2004-07-08 05:49:29 | Aretkka inne posty tego autora
> > > Może najpierw zalać galaretą a potem wykroić serce Gosiu! Nawet na pewno trzeba zrobić jak piszesz. Pozdrawiam -- Wysłano z serwisu OnetNiusy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wekowanie mięsa2004-07-08 08:55:05 | Aretkka inne posty tego autora
> Mięso należy pasteryzować trzykrotnie w odstępach jednodobowych, za każdym > razem przynajmniej po pół godziny. Inaczej może być bardzo trujące > (śmiertelnie!) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak Wasze jagodzianki ;)2004-07-10 09:47:26 | Aretkka inne posty tego autora
> Zauważyłam na grupie pewien ruch w związku z pieczeniem jagodzianek ;) > Jak efekty? Udały się? > Moje były pyszne, zniknęły wkrótce po upieczeniu :) Będzie powtórka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak Wasze jagodzianki ;)2004-07-10 09:53:57 | Aretkka inne posty tego autora
> > A mi nie wyszly... Moze za krotko wyrabialam ciasto? Juz nie mialam sily, a > ono wciaz sie kleilo do rak. Odstawilam do wyrosniecia, po czym nadal mocno > sie kleilo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "bez pracy są czasem super kołacze!!" ;)2004-07-10 14:28:18 | Aretkka inne posty tego autora
> > MOje ulubione: nalesniki ruskie - nadzienie jak do pierogów, a ciasto > nalesnikowe. > > > Margola Ekspress Kuchenny Sciągnęłam pomysł od Ciebie. Moja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy warto jeszcze gotować?2004-07-10 14:40:56 | Aretkka inne posty tego autora
> === > W garmażerkach (i nie myślę o chamach (HipedrMarketach)) coraz więcej > smacznych produktów: pierogi, kaszanki, krokiety, surówki, placki, rozmaite > rożnówki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: O śląskiej roladzie.2004-07-10 16:32:04 | Aretkka inne posty tego autora
> Witam. > > Grupę czytam od tygodnia i mam pytanie do ekspertów: > jak zrobić śląską roladę? > > Ekspertem nie jest. Ale roladę robię tak: hudą, ładną ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy warto jeszcze gotować?2004-07-11 09:35:45 | Aretkka inne posty tego autora
> > A na tych to ja się nie znam, nigdy nie jadłam i jeść nie zamierzam. > > To te zielone? Wyglądają jak coś chorego z kosmosu ;) > > Osz Ty wyjąłeś mi z ust ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: O śląskiej roladzie.2004-07-11 09:37:55 | Aretkka inne posty tego autora
> > Ekspertem nie jest. Ale roladę robię tak: hudą, ładną wołowinę > rozbijam na > > cienki plaster. Smaruję sporo musztardą. Słupki ogórka kiszonego i > boczku ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia