Szukana fraza: Autor: Habeck Colibretto <h...@N...gazeta.pl>
Znaleziono: 1483 wiadomości
2006-02-17 08:26:14 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 16.02.2006, o godzinie 22.21.23, na pl.rec.kuchnia, Krzysiek.B napisał(a): > A mnie się wydaje,że jak masło ma okres przydatności do sprzycia dłuższy niż > 2 lub 3 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zawartość masła w maśle2006-02-17 09:20:01 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 17.02.2006, o godzinie 09.27.53, na pl.rec.kuchnia, aniared napisał(a): >> A co jest nie tak z Prezidentem? Właśnie na próbę wczoraj kupiłem. :) Skład >> to 82% ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zawartość masła w maśle2006-02-17 11:31:03 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 17.02.2006, o godzinie 12.17.17, na pl.rec.kuchnia, zebra napisał(a): > Tym, którzy jeszcze żyją złudzeniami , polecam obejrzenie filmu francuskiego z > 1976 r ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zawartość masła w maśle2006-02-20 10:45:48 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 18.02.2006, o godzinie 12.26.10, na pl.rec.kuchnia, @nn napisał(a): >> A jak się nazywają te specjalne drewniane >> naczynia, w których się ubijało kiedyś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sól morska2006-02-23 12:23:06 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 23.02.2006, o godzinie 10.48.40, na pl.rec.kuchnia, Misiek napisał(a): >> Kupiłam dzisiaj i zastanawiam się w czym lepsza jest od normalnej i czy >> można jej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sól morska2006-02-24 13:35:23 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 23.02.2006, o godzinie 14.18.17, na pl.rec.kuchnia, Misiek napisał(a): >> Mylisz się. :) To wiek kiedy wprowadza się przyprawiane potrawy. Z umiarem >> oczywiście. Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parówki cielęce - zagadka...2006-03-02 20:27:20 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 18.02.2006, o godzinie 15.29.42, na pl.rec.kuchnia, Kri$ napisał(a): Ciekawostką jest to, że parówek cielęcych jest od groma w sklepach, a cieląt ubija się znikome ilości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: klarowane masło2006-03-14 14:16:53 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 14.03.2006, o godzinie 14.54.47, na pl.rec.kuchnia, Akulka napisał(a): >> Wydaje mi sie (choc nie robilem tego nigdy w zyciu) ze wlasnie z lyzka >> cedzakowa jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: klarowane masło2006-03-14 14:56:54 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 14.03.2006, o godzinie 15.19.22, na pl.rec.kuchnia, gsk napisał(a): >> Przepraszam, ale o co chodzi z tą pianką? > rozpuść masło w rondelku i zobacz. Ja wiem, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: klarowane masło2006-03-15 07:56:18 | Habeck Colibretto inne posty tego autora
Dnia 14.03.2006, o godzinie 15.58.13, na pl.rec.kuchnia, Akulka napisał(a): >> Ja wiem, że będzie pianka, ale o co chodzi z jej usuwaniem? Po co? Coś ona >> psuje, czy co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia