Szukana fraza: Autor: <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 129 wiadomości
2002-03-25 12:36:46 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
Czytam sobie we "Wprost" notke pod tytułem "Ruszczyc designer", a tu m.in. informacja, że Ruszczyc projektował kartki na chleb!! patrzcie ludzie, kiedys to nawet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Śmietana do bicia2002-03-25 13:16:18 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > > > > (aha, zaznaczę, że to musi być zrobione ręcznie, bo miksera > > u nas niet). > > Jak pisała Basia, 30% wystarczy. Polecam Łowicz (kartonik ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: PISANKI2002-03-26 09:23:46 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> Z pewną taką nieśmiałością chciałbym poprosić o przepis na pisanki. > Pozdrawiam :-) > Janusz > > Zpewną taką niesmiałością prosze o sprecyzowanie prośby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Baranek i sos tatarski2002-04-03 10:39:34 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
Witam poswiątecznie. Byłam w Poznaniu, jadłam bardzo dobry sos tatarski firmy PEGAZ ( nie mam pojecia gdzie go kupić);prawie tak dobry jak tatarska omaczka. No i widziałam nawystawie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wygląd biszkopta2002-04-04 07:59:26 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > ratujcie - jak to obejść > ula > > Biszkopt na ogol nieco klesnie w srodku. > > > > > A już ktoś tu na liście radził: nie wyrównywać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobić sos salsa?2002-04-04 08:05:56 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > > > > > przedpiśca > Waldek > Cudownie to nazwałeś!! Krótko, dosadnie, tresciwie. Masz u mnie buteeelke za to słówko!!!Qd -- Wysłano z serwisu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Grzybiec - ciekawa potrawa2002-04-08 08:54:18 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> A co to jest weka???? ( mnie sie kojrzy wyłącznie w wekiem czyli slojem do przetworów). I czy mnie sie wydaje, czy czeskie "rohliki" to niekoniecznie sa nasze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Czytajcie w Polityce2002-09-04 07:51:34 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
W dzisiejszej "Polityce" polecam raport zatytułowany "Kuchnie świata", nawiasem, jakiś Ostrowski maczał w nim palce... -- Wysłano z serwisu OnetNiusy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kochani blagam, wezcie sie w garsc2001-10-24 13:04:36 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> przez te wszystkie dyskuscje o kotach, licytowanie sie kto kiedy i dlaczego > moze lub nie moze a jezeli, to lub tamto - bladego pojecia nie mam kto tak > naprawde przyjedzie lub ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Śledzie aceto balsamico2001-11-26 09:09:43 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > > Hej, Mam pewne wątpliwości co do zastosowania oliwy z oliwek do tego przepisu. > Spróbowałam kiedyś raz ( co prawda do śledzi z cebulą )i nie za bardzo dało sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia