Szukana fraza: Autor: "anatol" <j...@t...pl>
Znaleziono: 258 wiadomości
2006-11-08 21:42:25 | anatol inne posty tego autora
Grzegorz Janoszka napisał(a): > To ja tak może z innej beczki: dziś miałem na rozmowie o pracę kandydata, > co pochwalił się w CV, że interesuje się gotowaniem ;) No i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szybkie, efektowne (mogą być też efekciarskie) pomysły - lista2006-11-08 22:59:14 | anatol inne posty tego autora
Hania napisał(a): > > i tam, w onej Irlandii nie dumali tak jak my tu w borach nad zawiłością > języka :)) (zazdroszczę odwagi emigracji - łokcie mi wykręca na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczenie chleba-jaka książkę polecacie?2006-11-08 23:14:32 | anatol inne posty tego autora
Secretgarden napisał(a): Pewnie Ci Czeremcha napisze, ale to nie jest ten typ chleba co piszesz. Ten chleb jest niepowatrzalny i przepyszny - trochę wazeliny nie zaszkodzi nie. Pzdr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rozmowa o pracę ;)2006-11-09 11:49:33 | anatol inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): > >Wystapię tu w obronie Grzegorza i innych. Panie Władysławie ta strona jest od pisania o kulinariach lub przynajmniej do tego zbliżonych tematów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rozmowa o pracę ;)2006-11-09 14:12:13 | anatol inne posty tego autora
Sławomir Lewandowski napisał(a): > > > Hmmm ja doskonale rozumiem twoje podejście ale żeby zaraz specjalistą ? > ;-))))) > Nie jestem purystą językowym ale takie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos pomidorowy do pizzy, ryzu itepe2006-11-09 14:17:20 | anatol inne posty tego autora
Beata Mateuszczyk napisał(a): Nie doczytałem, trochę zalatany jestem, faktycznie sam koncentrat to tylko gęsta papaka, a jak się podgrzeje to jego konsystencja gęstnieje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ZIEMNIACZANKA GORSKA NIE TYLKO...2006-11-09 17:14:42 | anatol inne posty tego autora
Multisenior napisał(a): > ... dla koszernych. > > Typowe składniki, pod koniec smażymy cebulkę do zrumienienia, dodajemy > makę w/g upodobań gęstościowych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Moja ulubiona zapiekanka2006-11-10 21:33:48 | anatol inne posty tego autora
Fama napisał(a): Ja tak bardziej prosto: -ziemniaki w plasterki - zblanszować -marchewka w plasterki - kaszanka cienka w całości, gruba w plastry (grube) - cebula w plastry, ją lekko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Witam. Jestem tu nowy. Jak zrobić zalewę na ciasto naleśnikowe ?.2006-11-17 15:14:21 | anatol inne posty tego autora
Nigdy nie odmierzałem proporcji na ciasto naleśnikowe, tylko same składniki są najważniesze, a konsystencja i tak wyjdzie w zależności jaka mąka i mleko. Koleżanaka robi ciasto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [pyt]dlugi noz kuchenny - gdzie?2006-11-17 15:22:11 | anatol inne posty tego autora
Jakiś czas temu kupiłem do domu dwa noże kuchenne mają około 25 - 30 cm w Lidlu i jestem bardzo z nich zadowolony. Firmy ci teraz nie powięm bo od dłuższego czasu nie urzęduje w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia