Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Uszczelnienie wędzarni.

2015-01-22 15:25:29 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Przesmiewca napisał: > k...@g...com napisał(a): > >> Przestraszyłeś się bo jesz albo jadasz od czasu do czasu >> coś wędzonego w chujowej wędzarni. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Uszczelnienie wędzarni.

2015-01-25 00:49:00 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Pszemol napisał: > I jak generujesz dym? Lata praktyki w Usenecie... -- Jarek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Uszczelnienie wędzarni.

2015-01-26 10:44:54 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Robson pisze: >> Starsi ludzie powiadali, że przed wojną, osobliwie na Kielecczyźnie, >> chłopi zapałkę dzielili na czworo, taka bieda była. Ta pańcia zdaje >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Uszczelnienie wędzarni.

2015-01-26 18:07:49 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >>>> Starsi ludzie powiadali, że przed wojną, osobliwie na Kielecczyźnie, >>>> chłopi zapałkę dzielili na czworo, taka bieda była. Ta pańcia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: pierogi z podrami czyli z czym?

2015-01-27 13:22:03 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Stokrotka pisze: >>> Podroby nie są zbyt zdrowe, mają więcej holesterolu niż zwykłe >>> mięso i niezdrowe są na tarczycę itd. >>> Ugotuj na tym żurek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Uszczelnienie wędzarni.

2015-01-27 13:11:47 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Przesmiewca pisze: >> A czymże to tak Cię zdenerwowałem w tych cytatach że aż takie emocje >> wywołało to i nerwy puściły pokazując Twoje prawdziwe oblicze? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: bigos

2015-01-27 17:18:20 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >>>> Pokroję 4 kilo kapuchy kiszonej wypłukał odpowiednio w wodzie, potem >>>> wrzucę ją do szybkowaru wraz z połową główki kapuchy białej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigos

2015-01-27 17:56:31 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>>> Pokroję 4 kilo kapuchy kiszonej wypłukał odpowiednio w wodzie, potem >>>>> wrzucę ją do szybkowaru wraz z połową główki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigos

2015-01-27 18:19:39 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>> Niemożliwe. Dobrego bigosu nie zrobi się w tak ekspresowym tempie. >> A gdyby tak ciekłym azotem kapuchę potraktować, molekuły jej >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigos

2015-01-27 19:40:42 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Trefniś napisał: >> Niemożliwe. Dobrego bigosu nie zrobi się w tak ekspresowym tempie. > > Zgadzam się, Ewa! > > Kiedyś (babcie, prababcie?) gotowano kilka dni ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 50 ... 90 ... 103 . [ 104 ] . 105 ... 110 ... 150 ... 200