Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2014-11-01 22:51:32 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >>>> Rozumiem, że to było pytanie retoryczne. Wiadomo kto. >>> Wiadomo. Ale myślałam, że może jeszcze kto się objawi. >>> >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sola pod beszamelem.2014-11-01 22:59:30 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >>> BTW da się coś zrobić z takim wypiekiem (jutro a za dwa dni pewnie >>> wyschnie na suchar)? >> >> Może na bułkę tartą się nada. Poza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karmel2014-11-01 23:03:56 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >> Sprzedają po marketach kajmak w puszkach. Nie wiem, czy go zapuszkowali, >> czy zrodził się wewnątrz puszki. Nigdy nie kupowałem. Ktoś wie? > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kiszenie korzenia selera2014-11-01 23:28:57 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Krycha napisała: > Soli nie za dużo, ta słoność jest delikatna. O, to już wiemy, że delikatna. A najlepiej dawać każdemu po dwie. Jarek -- Najjaśniejszy panie, gdyby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Obiad zapińdźzłoty :-)2014-11-01 23:38:45 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
cef pisze: > Ludzie tego nie analizują. Ja widuję w jednym markecie obok siebie: > łopatkę za 12zł/kg i obok mięso mielone z łopatki 4,99zł/kg > W sumie jak dodali ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dynia Ambar.2014-11-01 23:52:00 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >>> Tak jak z cukini(i). Która zimą jest często przyjemniejsza do >>> "duszonek", bo młoda, drobna, delikatna. >> >> Ja jadam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dynia Ambar.2014-11-01 23:58:22 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >>>>> Tak jak z cukini(i). Która zimą jest często przyjemniejsza do >>>>> "duszonek", bo młoda, drobna, delikatna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karp2014-11-02 00:04:39 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
artustas pisze: > Wczoraj, dostałem 3 szt. Karpia żywego, oprawiłem, > pokroiłem 2 szt. na wigilię i do zamrażalnika Nie lepiej tradycyjnie, do wanny? -- Jarek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karmel2014-11-02 14:14:42 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >>> U nas zawsze robiło się w rondlu. Białym. Ale teraz wszędzie w handlu >>> pełno patelni ceramicznych -- powinny nadać się jeszcze lepiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Obiad zapińdźzłoty :-)2014-11-02 14:16:17 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: >>> Gotowanie to wyzwanie! >> >> Oj, potrafią wyzwać, jak nie smakuje. > > http://www.crazyshop.pl/prod_23305_makatka-ja k-zona- gotuje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia