Szukana fraza: Autor: "ostry" <o...@e...com.pl>
Znaleziono: 751 wiadomości
2000-10-26 11:43:57 | ostry inne posty tego autora
> Lubię wszystkie, ale chyba na pierwszym miejscu są pierogi z płuckami. yuuuuuuuuuuuugh, tę informecje masz od psa ??? :))) ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: witajcie2000-10-26 11:45:08 | ostry inne posty tego autora
> Zrezygnuj z html'u w kuchni. A swoja droga chyba najgorsza agresja panuje na > grupach religijnych. Zapomniałaś już zapewne o cutfiszu ?:))) ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: poezja, czyli grzybowa...2000-10-26 11:49:21 | ostry inne posty tego autora
> > Racja , a dokladnie gaski zielone, ale w rzeczywitosci trudno je pomylic > bo spod tez maja zielony , co sie nie zdarza u muchomorow. Witeqq Zielone są super na zupkę ( ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Losos2000-10-26 11:55:54 | ostry inne posty tego autora
> Nie mniej takie traktowanie wydaje mi sie dla lososia nieco zbyt brutalne - Nie przesadzaj, to nie Wersal ;))) ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Glutaminian sodu2000-10-26 12:00:34 | ostry inne posty tego autora
> Jezu...znowu zacznie sie o "glutku"... Z ust mi to wyjęłaś ;) > Powiedz mezowi ze....tak trzymac. Ja tez uwazam ze zycie kulinarne bez > vegety nie istnieje. Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Boeuf Strogonow prosze o przepis.2000-10-26 12:02:35 | ostry inne posty tego autora
> Tak naprawde to strogonow nie jest jednym ani drugim. Na pewno nie w > sosie pomodorowym. Boeuf Stroganov to ragout z poledwicy wolowej > pocietej na paski w sosie smietanowym. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Soczyste pieczenie-marynaty2000-10-26 12:05:48 | ostry inne posty tego autora
Wszystko fajnie, tylko wywal z tego cebulę !!! Bardzo szybko się psuje i może nadać mięsu "specyficzny" aromat zdecydowanie nieporządany. Zresztą co ja będę pisał - na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: paella2000-10-26 12:09:56 | ostry inne posty tego autora
> Paella w ogole nie przebywa w piekarniku, tylko na patelni. Generalnie jest > to potrawa na bazie ryzu, do ktorego wrzuca sie to co jest pod reka (czyli > rozna mieska, owoce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: proste udka kurze2000-10-26 12:15:06 | ostry inne posty tego autora
Mój kolega nafaszerował udka czosnkiem i kaparami, przyprawił na ostro i po upieczeniu były mniam, mniam. A wracając do piersi ;) : całe piersi ( podwójne ), trzymane w zaprawie ( ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sarnina2000-10-26 12:20:32 | ostry inne posty tego autora
> Mam do dyspozycji kawalek sarniny i chce zrobic z tego zrazy. Uslyszalam > dzisiaj od znajomych, ze takie miesko trzeba peklowac kilka dni przed > zrobieniem. Czy to prawda ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia